"VOLELA BIH DA URADIMO DNK TEST" Maca Diskrecija nikad naoštrenija da otkrije da li joj je otac Mile Kitić 13:20 Vip 0
MILE KITIĆ SAGRADIO VILU OD 300.000 EVRA Pogledajte nestvarne kadrove sa Avale, prvi gost ova pevačica (FOTO) 07:35 Vip 0
EVO KO JE PRVA ĆERKA MILETA KITIĆA! Sušta je suprotnost od Elene, krije se od medija i ne živi u Srbiji 14:20 Vip 0
ŠOKIRAĆETE SE KADA SAZNATE KOJE JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Otkrio šta mu piše u ličnoj karti! 06:30 Vip 0
PEVAČ (73) DOBIJAO NOVAC ZA INTIMNE USLUGE Nakon mnogo godina sve priznao: "Za noć mi je dala 7.000 evra, sa njom je bilo pola pevača" 08:40 Vip 0
OVO JE VILA MILETA KITIĆA NA AVALI Sve vrvi od luksuza, folker zapevao na rođendanu mezimice i napravio haos! (VIDEO/FOTO) 15:40 Vip 0
MILE KITIĆ SE ŽENI PO TREĆI PUT? Pevač zaprepastio javnost: "Svidela mi se po karakteru i izrazu" 09:15 Vip 1
NEĆETE VEROVATI KO JE IZDAO PRVI ALBUM U GRAND PRODUKCIJI Pevač otvorio dušu o svojim počecima 12:50 Vip 0
OŽENJENI PEVAČ JAVNO PRIZNAO DA IMA LJUBAVNICU Folker šokirao, pa raskrinkao kolege: "Svi to rade, te žene su usputne stanice" 10:20 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE Godinama se spekuliše, pevač konačno progovorio! 11:45 Vip 0
MILE KITIĆ U NJU ULOŽIO BOGATSTVO! Evo kako je Marta Savić izgledala pre svih operacija (FOTO) 21:40 Vip 0
"ZA NOĆ MI JE PLATILA 7.000 EVRA, SA NJOM JE BILO POLA PEVAČA" Mile Kitić priznao da je dobio novac za intimne usluge, ovo su detalji! 09:10 Vip 0
MILE KITIĆ ZAVRŠIO NA SUDU Tužila ga žena koja tvrdi da sa njim ima vanbračnog sina, folker objasnio o čemu se radi! 12:25 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
OŽENJENI PEVAČ JAVNO PRIZNAO DA IMA LJUBAVNICU Folker šokirao, pa raskrinkao kolege: "Svi to rade, te žene su usputne stanice" 10:00 Vip 0
"ZA NOĆ MI JE PLATILA 7.000 EVRA, SA NJOM JE BILO POLA PEVAČA" Mile Kitić priznao da je dobio novac za intimne usluge, ovo su detalji! 07:55 Vip 1
MILE KITIĆ SE ŽENI PO TREĆI PUT? Pevač zaprepastio javnost: Svidela mi se po karakteru i izrazu! 14:00 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE Godinama se spekuliše, pevač konačno progovorio! 14:35 Vip 0
SLUČAJNO JE ČUO HIT ''KRALJICA TROTOARA'' Mile Kitić otkrio da njemu pesma nije bila namenjena 06:00 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02