RAZORILI IH ZA SAMO 4 SATA! Rusi oborili ukrajinske dronove: ''Presretnuti su i uništeni'' 19:41 Vesti 0
"AKO AMERIKANCI BUDU PAŽLJIVI..." Putin i Lukašenko o mirovnim pregovorima koje vode SAD: Čini mi se... 14:04 Vesti 0
RUSKI URAGANI POSEJALI SMRT Masovni raketni udari prokrčili put jurišnim jedinicama (VIDEO) 08:46 Vesti 0
EDI RAMA SE UHVATIO ZA GLAVU Ovako je premijer Albanije reagovao na govor Zelenskog (VIDEO) 08:28 Vesti 0
"GUBITE, MORATE DA POLOŽITE ORUŽJE" Ozbiljna podela u Trampovom kampu, Driskol i Vens za mir, ovaj čovek je krtica iznutra! 07:35 Vesti 0
UNIŠTENO RETKO ORUŽJE PUTINOVE ARMIJE Krtsareće rakete probile odbranu, satelitski snimci otkrili razmere uništenja 07:26 Vesti 0
DOBILI ŠAKU, TRAŽE CELU RUKU Kijev traži izmenu još 3 tačke plana, posle ovoga Rusi neće stati do Poljske 07:17 Vesti 0
RUSIJA ODBACUJE TRAMPOV MIROVNI PLAN?! Iscurile neverovatne informacije, Putinov naredni potez PROUZROKOVAĆE haos? 18:02 Vesti 0
DRAMATIČNA PORUKA IZ PARIZA! Makron najavio napredak, ali upozorio na ključnu opasnost koja preti Ukrajini 17:26 Vesti 0
"UKRAJINA JE PRISTALA NA MIROVNI SPORAZUM" Američki mediji: Postoje detalji koje treba rešiti 14:27 Vesti 0
PROCURILA NOVA VERZIJA AMERIČKOG PLANA ZA KRAJ RATA U UKRAJINI: Zelenski nije dozvolio Trampu OVE tačke u sporazumu 11:41 Vesti 0
SPASAVANJE REDOVA TRAMPA Rusija otkrila planove najprljavije službe u Evropi, spremaju pakao a razlog je samo jedan! 10:10 Vesti 0
''OSTANITE U SVOJIM SKLONIŠTIMA''! Opsadno stanje u Kijevu, ljudi mogu biti pod ruševinama 08:45 Vesti 0
ORIGINALNI AMERIČKI PLAN VIŠE NE POSTOJI "Amerikanci su prihvatili gotovo sve što smo tražili" 07:36 Vesti 0
UKRAJINA PADA DO BOŽIĆA? Ovo su tri scenarija za okončanje rata, jedan je RAZORAN po Kijev 06:00 Vesti 0
EVROPA BEZ PLANA! EU priznala da NEMA alternativu za Ukrajinu, američki predlog revidiran 22:46 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0