najžena.rs ONA JE KOPIJA SVOJE MAJKE? Upoznajte Ninu Bosiljčić, Jelena i Ivan su konačno pokazali ćerku, imali su poseban povod za to 19:06
Blic/Alo/K.G. IVAN BOSILJČIĆ SVE BLIŽI MONAŠKOM ŽIVOTU Otkriveno kako supruga i ćerka reaguju na to 08:02 Razonoda 0
Alo/I.G. ZNAM DA PODVIKNEM! Jelena Tomašević uvela stroga pravila u vaspitanje ćerke, ovo nikako ne dopušta naslednici! 21:19 Vip 0
Alo/I.G. RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Brat Jelene Tomašević vrsni je pevač baš kao i njegova sestra, a evo kako on izgleda! 10:42 Vip 0
Alo/Đ.M. JELENA TOMAŠEVIĆ ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE! Veličanstvena i emotivna muzička noć uz poznatu pevačicu 09:51 Vip 0
M.Č. UOČI SPEKTAKLA U BEOGRADU! Jelena Tomašević za Alo! progovorila o finansijskim problemima, a i preseljenju u Rusiju sa porodicom! 07:05 Vip 0
O OVOJ BOLESTI SE SVE VIŠE PRIČA Malaksalost, osip ili bol u zglobovima, ovo su neki od prvih simptoma lupusa od koje boluje i naša popularna pevačica 18:38
Alo/Đ.M. DECEMBARSKA MUZIČKA ČAROLIJA U KOMBANK DVORANI Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom 09:35 Vip 0
Alo/N.D. NIKADA NISAM PRIČALA O TOME... Jelena Tomašević ispričala jezivo iskustvo tokom NATO bombardovanja, pevačica i dan danas pamti taj dan! 13:49 Vip 0
Blic/Alo/D.S. ZBOG IVANA SAM BILA NA IVICI SUZA, NIKO TO NIJE PRIMETIO Jelena Tomašević progovorila o događaju sa nastupa, jedva se suzdržala da ne zaplače 09:30 Vip 0
Hello/Alo/K.G. TO JE DOBRA MERA RODITELJSTVA Jelena Tomašević otkrila sve o podeli porodičnih uloga i mogućnosti prelaska u Rusiju 13:07 Vip 0
najžena.rs ISPOVEST SUPRUGE DEJANA TOMAŠEVIĆA: "Možda neću biti živa kad sinovi krenu u školu i na fakultet, ali sam rekla sebi da ja to mogu" 11:35
alo.rs/S.Ć. "Možda neću biti živa kad mi sin pođe u školu" Jelene Tomašević o životnoj borbi sa teškom bolešću, koja se ne otkriva lako, a posledice su strašne 10:23 Žena 0
Alo/I.G. JELENA TOMAŠEVIĆ O PRESELJENJU Pevačica priznala šta bi uradila kada bi Ivan odlučio da nastavi karijeru u Rusiji, sve je iznenadila njena izjava! 16:31 Vip 0
N. K PRISTOJNI BOEM Jelena Tomašević otkriva kako se ponaša u kafani: Nikada nisam razbila čašu! (VIDEO) 07:35 Razonoda 1
najžena.rs NJIHOVA PRIČA JE KAO NIJEDNA DRUGA: Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo ovu divnu plavušu, ona je bila njegova najveća ljubav 16:47
Alo/Đ.M. VELIKI GOSPODINE, HVALA NA SVEMU! Jelena Tomašević uputila poslednji pozdrav Marinku Rokviću, pevačica ne može da sakrije tugu zbog smrti kolege 22:02 Vip 0
najžena.rs SRPSKE ZVEZDE KOJE RUSI OBOŽAVAJU: U Rusiji su se izborili za svoje mesto, a povezuje ih samo jedna stvar 14:25
Hello/Alo/D.S. ŽIVOT ĆE PREMA NJOJ BITI STROG Ivan Bosiljčić progovorio o ćerki, supruzi Jeleni i njihovom braku 11:55 Razonoda 0
Prva/Alo/D.S. JELENA I IVAN SU U BRAKU VEĆ 10 GODINA, A SAD SE OGLASILA ONA: Ljubomora nije pokazatelj ljubavi, pustite ga da živi! 11:33 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02