MLADOŽENJA OSTAO U ŠOKU KAD JE OTVORIO KOVERTU Sestri svadba od 17.000 evra, a njemu roditelji dali samo 350, "Molim? Nije fer!" 10:30 Razonoda 0
NEVIĐENI BLAM NA VENČANJU Mlada je kolutala očima, sveštenik je morao da reaguje - evo šta je uradio mladoženja 21:50 Razonoda 0
OŽENIO SE DARKO TANASIJEVIĆ Izabranicu krio od svih, tajno venčanje upriličeno na ovoj destinaciji! 13:25 Vip 0
DRAGANA MIĆALOVIĆ STALA PRED OLTAR Glumica blista u venčanici pored dve decenije starijeg partnera (FOTO) 12:30 Vip 0
OVO JE MUŽ ĆERKE LEE KIŠ Udala se za njega nakon mesec dana veze, vojni je pilot, a evo kako izgleda (FOTO) 08:10 Vip 0
PETI PUT SE OŽENIO U HAGU Nebojšu Pavkovića nova supruga redovno obilazila, a bivšu optužio da ga je pljačkala i varala! 08:50 Vip 0
TATA POBEGAO SA VENČANJA Mlada izneverovala da mu je ovo važnije od ćerke, nestao bez traga, pa se vratio, ali ne zbog nje 19:51
NEOBIČNA SVADBA U GRADU NA MORAVI Kanađanin srpskog porekla i Filipinka Lija rekli sudbonosno „da“ u Čačku, a imali su jak razlog 06:00 Vesti 0
''UNIŠTILI SU MI VENČANJE!“ Tinejdžeri sa porodicama upali na ceremoniju – mlada pobesnela, gosti ostali bez reči! 21:00 Razonoda 0
SAŠILA 11 HALJINA ZA MESEC DANA Mlada oduševila deveruše svojim kreacijama, pa onda uradila i ovo 19:02
HIT SNIMAK SA SRPSKE SVADBE Mlada i mladoženja na kombajnu, svatovi na traktorima: "Blago Simi, ima i ženu i besne mašine!" 17:55 Razonoda 0
UDAJE SE ZA NEKOLIKO MESECI Jovana Jeremić ne krije sreću: "Dolazi sve što sam zaslužila" 09:30 Vip 0
DEVERUŠA MI UKRALA FOTOGRAFA Umesto da slika naše venčanje, ona je tražila da u fokusu bude ovo 13:57
ODBACIO IH SIN JEDINAC Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu" 13:02 Razonoda 0
JEDNA SVADBA JOJ NIJE BILA DOVOLJNA Pevačica se opet udala za muža, iskopirali Bezosa i Loren Sančez 21:34
ZBOG JEDNE REČI PAO JOJ MRAK NA OČI Samo 3 munuta od venčanja, mlada zatražila razvod, matičar se odmah složio 12:02 Razonoda 0
OŽENIO SE KIJANU RIVS Ceo svet bruji o tajnom venčanju sa Aleksandom, ovo su detalji intimne proslave 09:15 Vip 0
UDALA SE LOTO DEVOJKA ZA BRITANSKOG MILIONERA Blista u venčanici, gala venčanje organizovano u Crnoj Gori (FOTO) 17:00 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27
UŽASNE SCENE U TURSKOJ Huligani napravili neviđeni haos i kamenovali autobus košarkaša Galatasaraja (VIDEO) 15:05