FIJASKO NA VENČANJU KOJI JE MOGAO DA BUDE I TRAGEDIJA! Mladu su vukli talasi, zbog haljine nije mogla da se izvuče, mladoženja se borio (VIDEO) 15:55 Vesti 0
ISPLIVAO SNIMAK SA INTIMNOG VENČANJA NEMANJE VICE Trudna blogerka blista u venčanici, vaterpolista ne može da sakrije emocije 15:44 Vip 0
SKANDALČINA NA SVADBI, GOSTI POLUDELI OD BESA Prijatelj mladenaca uradio ovo, pa izbačen po hitnom postupku! 17:00 Razonoda 0
OSIM BELE, I OVA BOJA JE NEPOŽELJNA AKO STE GOST NA VENČANJU Prema verovanjima, osoba koja je nosi je imala vezu sa mladoženjom! 11:40 Razonoda 0
MLADA POSTAVILA TRI STROGA PRAVILA ZA VENČANJE Svojim odlukama razbesnela internet, ljudi je optužili da je sebična! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
OTAC ZANEMEO OD ŠOKA ZBOG MLADINE ODLUKE Rekla mu da nije poželjan na venčanju, evo i zbog čega! 21:00 Razonoda 0
MLADOŽENJA SE SMEJAO K'O LUD NA BRAŠNO Mlada POCRVENELA od blama, a tek kada mu je prišao sveštenik...(VIDEO) 11:00 Razonoda 0
OŽENIO SE MILOŠ BIKOVIĆ Venčanje održano u tajnosti, pokušali da sakriju od svih, a odao ga blizak prijatelj 08:55 Vip 0
ISKRIVIO SE OD SMEHA! Skandal na venčanju u crkvi: "Samo me zanima kako je mlada izdržala da ga ne lupi!" 21:53 Razonoda 0
PRIJATELJ ME JE IZBACIO SA NJEGOVOG VENČANJA Čitav haos je nastao oko hrane, a ceremonija se pretvorila u cirkus 18:48
DEČKO JE UNAKAZIO KISELINOM, IZGUBILA VID NA JEDNO OKO Prošla je pakao zbog njega, zbog onoga što je uradila ljudi su u neverici! (FOTO) 17:15 Razonoda 0
I KUMA I BIVŠA ŽENA, OVO SAMO KOD NAS IMA... Prišla da ostavi potpis, pa mladenci pukli od smeha 18:43
MLADENCI POZIVNICAMA ZA SVADBU RAZBESNELI INTERNET Zbog onog što je pisalo na njima, obrukali se za sve pare! 11:00 Razonoda 0
''SPASLI STE SVOJU ĆERKU OD PAKLENOG ŽIVOTA'' Mladoženjina porodica imala bizaran zahtev za mladu, kada ju je otac suočio s istinom, zanemela je od šoka! 19:10 Razonoda 0
MARIJANA KUMOVALA BIVŠEM MUŽU NA VENČANJU Kada su mladenci videli njenu skandaloznu poruku, zanemeli od šoka! (VIDEO) 15:10 Razonoda 0
VERENIK JE OSTAVIO TRI NEDELJE PRED VENČANJE Godinama bili u ljubavi, a onda joj se SRUŠIO SVET 16:20 Razonoda 0
OBIČNO SLIKANJE MLADENACA SE PRETVORILO U HOROR Umesto da se sklone, odlučili da iskoriste trenutak! (FOTO) 20:30 Razonoda 0
NE UKLAPA SE S OSTALIM ZVANICAMA Ženu rođena sestra nije pozvala na venčanje, razlog je BIZARAN 17:00 Razonoda 0
AU, JEL MOGUĆE DA JE MAJKA OVO OBUKLA? Obrukala ćerku na venčanju za sve pare, modnom kombinacijom razbesnela internet! (VIDEO) 16:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09