"NUDIO MI JE 100.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE" Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji u Dubaiju 18:40 Vip 0
MARIJA KOJA JE NAĐENA U DUBAIJU SA SLOMLJENOM KIČMOM LAGALA?! Progovorila Milena koja je bila s njom u hotelu, najavljuje TUŽBU 09:17 Vesti 0
KUPILA NEKRETNINU U DUBAIJU Naša pevačica izdvojila ogromne pare za stan u Emiratima: ''Kako ste saznali?'' 18:15 Vip 0
MARIJU SU "TRETIRALI KAO LJUBIMCA", PRE NEGO ŠTO JE NAĐENA SA SLOMLJENOM KIČMOM Njena majka otkriva šta su bogati Rusi rekli u policiji 11:10 Vesti 0
"NJENI ZUBI SU BILI U BIRKIN TAŠNI" Stravično svedočenje iz bolnice u koju je primljena unakažena Marija 06:00 Vesti 0
MARIJINA ISPOVEST LEDI KRV U ŽILAMA: "Radili su sa mnom šta su hteli” – manekenka razotkrila pakao elitnih žurki u Dubaiju" 15:39 Vesti 0
OGLASILA SE MARIJA KOJOJ SU U DUBAIJU SLOMILI KIČMU: Ustala iz kome i otkrila užase o kobnoj noći sa šeicima (FOTO) 06:00 Vesti 0
ISPLIVALI NOVI DETALJI UŽASA U DUBAIJU: Poznata imena muškaraca koji su Mariji slomili kičmu i ostavili je da umre (FOTO) 18:05 Vesti 0
BIVŠI MUŽ MARIJE MIKIĆ LUDUJE NAKON RAZVODA Više ne krije sa kim je, njene bujne grudi u prvom planu (VIDEO) 12:35 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO PEVAČICE Progovorio o prostituciji na estradi: "To je javna tajna!" 08:20 Vip 0
KOKTEL KOJI KOŠTA KAO STAN Cena iznosi vrtoglavih 40.000 evra, poslužen u čašama iz 1937. godine 14:53
ASTRONOMSKE CENE U DUBAIJU Noćenje u prestižnom hotelu ide i do 25.000 evra, biftek od 1.200 evra 12:12
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
NATO U VELIKOM PROBLEMU, STIGLO UPOZORENJE: Niste u stanju, pripremite se za BOJNO POLJE 23:42 Vesti 0
"IDEALNI RUS DOŠAO IZ ODESE" Ukrajinski komandant ušetao pravo u ruski štab: Nisam pucao, tražio sam spas 19:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje 19:26