Alo!/Telegraf.rs JOVANA BALAŠEVIĆ PRIJAVILA SUPRUGA ZA NASILJE Tvrdi da ju je nazivao ludačom i držao zaključanom 12:12 Hronika 0
Alo/E.B. OVO JE MISTERIOZNI DEČKO ĆERKE ĐORĐA BALAŠEVIĆA Krije ga i čuva od svih, konačno isplivala njihova zajednička fotka! (FOTO) 16:51 Vip 0
Alo/A.J. ISPUNJENA ŽELJA ĐORĐA BALAŠEVIĆA "Čovek sam mesecom u očima" je Vojin Ćetković, oglasio se pevačev sin i sve objasnio 14:15 Vip 0
Story/Alo/E.B. SVI SE MOLE ZA OLIVERU BALAŠEVIĆ Vesti o njenom zdravlju nisu dobre, evo šta se zaista dešava! 16:13 Vip 0
Blic/Alo/E.B. HAOS "FRAJLI" SA PORODICOM BALAŠEVIĆ NEVIĐENIH RAZMERA Večeras nastupile na "Pesmi za Evroviziju", a onda se osvrnule na neviđeni skandal i svađu! 22:55 Vip 0
Pink/Alo/M.K. ŽENA SE POJAVILA KADA MI JE BILA NAJPOTREBNIJA Aleksa Balašević otvorio dušu, pa progovorio o porodici i ocu Đorđu 22:30 Vip 0
Alo/N.D. "ŠTA DA TI KAŽEM, SINE?" Olja Balašević objavila emotivno pismo koje je Đole poslao Siniši kad se razboleo: IDEMO DALJE, RUMENI DEČAČE! 09:15 Vip 1
Alo/N.D. ODUŠEVIO JAVNOST Sin pojkojnog Đoleta Balaešvića doneo nesvakidašnju odluku, evo gde putuje sa porodicom 10:59 Vip 0
Alo/N.S. NAŠ POGLED I RAJ! Aleksa Balašević pokazao vilu od 400.000 evra, sve pršti od luksuza (FOTO) 22:15 Vip 2
Alo/M.Milenović ZVEZDO, KAKO DIVANIŠ MAĐARSKI? Vreme je da Budimpešta "padne" posle 60 godina 07:14 Sport 0
Alo/N.S. VERA, DETE NEBA Aleksa Balašević objavio emotivnu fotografiju sa ćerkom iz porodilišta (FOTO) 20:10 Vip 0
Blic/Alo/N.S. SLAVLJE U PORODICI BALAŠEVIĆ Sin legendarnog pevača postao je otac, evo koje ime je dao naslednici (FOTO) 15:17 Vip 0
Alo/N.S. NEOBIČNA POZIVNICA BALAŠEVIĆA Gosti su morali da ispoštuju određena pravila, a evo o čemu je reč (FOTO) 15:30 Vip 2
Alo/N.S. SVADBA SE IPAK NEĆE ODRŽATI U SUBOTU Evo kada je novi datum veselja Alekse Balaševića, otkriveno koja pevačica će se pojaviti 22:45 Vip 1
Blic/Alo/N.S. BILA JE NEVINA Oženio se sin Đorđa Balaševića, a onda je otkrio svoje kriterijume po kojima je birao suprugu: Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan 08:36 Vip 3
Alo/A.J. DETALJI SA VENČANJA SINA ĐORĐA BALAŠEVIĆA Aleksa se zakleo na večnu ljubav Nikolini u hadžijskoj odori koja je blagosiljana na svetoj zemlji (FOTO) 15:45 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. ŽENI SE SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA Aleksa organizuje gala svadbu i to na ovoj luksuznoj lokaciji, a od njega je tražio blagoslov 15:04 Vip 0
Alo/N.D. EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA VERENICA ALEKSE BALAŠEVIĆ Trudna Nikolina se skinula u bikini i pokazala stomak (FOTO) 08:00 Vip 0
Alo/N.D. OTKRIO POL BEBE Balaševićev sin postaje otac, Aleksa poslao snažnu poruku za neke nove klince, neke nove borce 15:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09