TRAUMA SVAKE ŽENE U UŽIVO PROGRAMU! Voditeljka Jutarnjeg bi vrištala iz sveg glasa da je znala šta joj se dešava na sakou 13:20 Vip 0
"OTAC JE UMIRAO, A ON ME JE OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE" Voditeljka RTS prošla kroz pakao, detalji kidaju dušu! 17:30 Vip 1
"RAZORENA FIZIČKI I PSIHIČKI..." Voditeljka RTS oglila dušu o velikoj traumi: "Ljuta sam što me je napustio..." 20:55 Vip 0
VODITELJKA RTS ZASPALA U EMISIJI UŽIVO! Gledaoci u šoku, ona se hitno oglasila, evo šta se desilo 07:00 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila strašne detalje: Posle druge operacije sam pitala doktora... 14:30 Vip 0
"MISLILA SAM DA JE NEMOGUĆE DA PONOVO BUDEM TRUDNA" Voditeljka RTS potpuno ogolila dušu: "Muž i ja nismo planirali dete tada..." 07:55 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS Kristina Radenković otvoreno o partneru, nikad se nisu venčali 22:01 Vip 0
VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Nije znala da je snimaju, ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila (VIDEO) 18:20 Vip 0
VODITELJKA RTS OVO STVARNO NIJE OČEKIVALA! Zbog komentara takmičara ostala zatečena, šok u programu! 14:55 Vip 0
OVDE ŽIVI VODITELJKA RTS-A! Omiljeno lice "Slagalice" Jelena Simić uživa u pravom malom raju, kutak sa ikonama oduševljava (FOTO) 21:55 Vip 0
VODITELJKA RTS NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Otkrila detalje vršnjačkog nasilja koje je pretrpeo njen sin 17:12 Vip 0
VODITELJKA RTS-A PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila jezive detalje: "Posle druge operacije sam pitala doktora..." 06:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A NA VELIKIM MUKAMA Hitno se oglasila: I pored svih mera predostrožnosti nisam uspela... 08:20 Vip 0
VODITELJKA RTS ŽIVI U RASKOŠI Zavirite u dom Jelene i njenog 18 godina starijeg supruga, sve odiše luksuzom! 09:20 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27
UŽASNE SCENE U TURSKOJ Huligani napravili neviđeni haos i kamenovali autobus košarkaša Galatasaraja (VIDEO) 15:05