"IZRODILI SU SE NEKI LJUDI, TO STVARNO NE MOGU DA RAZUMEM..." Ceca o Milici Pavlović: "Pozvaću je i reći ću...!" 17:20 Vip 0
POBEDNIK ZVEZDA GRANDA BEZ IJEDNOG SKANDALA, ALI MU JE MILICA IPAK ZAMERILA Pevač šokiran potezom Pavlovićeve: "Istina je, teška priča" 09:40 Vip 0
"ODVEZITE JE U LUDNICU" Drama Milice Pavlović i Ace Lukasa ne prestaje: "Da nije bilo mene ispala bi iz takmičenja" 09:00 Vip 0
OVO JE MAJKA MILICE PAVLOVIĆ Ostavila je pevačicu kada je bila mala, nikada joj to nije oprostila (FOTO) 15:00 Vip 1
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UHVAĆENA NA DELU Evo šta Milici Pavlović radi iza leđa, procureo tajni video, internet u haosu: "Šalje Breni!" 17:15 Vip 0
KONCERT RASPRODAO ZA SAT VREMENA Nema nijednu svoju pesmu, a u prvom redu mu sedele Aleksandra Prijović i Milica Pavlović! 06:00 Vip 0
"RODITELJI SU IH VEZIVALI ZA RADIJATOR" Milan Milošević ne može više da ćuti o našim pevačicama, otkrio skandalozne detalje 18:05 Vip 0
JEDNA OBUKLA TEKSAS I KOŽU, DRUGA SE UTEGLA U CRNO Koja bolje izgleda, Milica Pavlović ili Prija, ove stajlinge možete iskopirati 14:07
MOMENTALNO PREKINUT INTERVJU MILICE PAVLOVIĆ Nakon spominjanja njenog imena, pevačica imala da poruči samo jedno! (VIDEO) 21:15 Vip 0
"NEK JOJ SLUŽI NA ČAST" Jelena Karleuša brutalno o Milici Pavlović: "Poznata je po tome..." 18:30 Vip 0
" MILICA PAVLOVIĆ NEĆE SEDETI PORED MENE U EMISIJAMA, NIKADA VIŠE" Dara i Lukas nisu jedini, ova pevačica postupak koleginice ne prašta! 10:50 Vip 0
DARA BUBAMARA PRED KAMERAMA IZUSTILA NIZ UVREDA NA RAČUN MILICE PAVLOVIĆ Pevačici je dosta svega, javnost treba da zna! 15:40 Vip 0
"NE MOŽEŠ DA NAPUNIŠ ŠOLJICU KAFE, A NE DISKOTEKU" Lukas se javno obratio Milici Pavlović, pa pomenuo i Karleušu 22:50 Vip 0
"AUH, ŠTA PRIČA OVA ŽENA..." Karleuša žestoko odgovorila Milici Pavlović, pop diva joj nije ostala dužna na ovu izjavu 12:00 Vip 0
AKO NE SMETE BEZ BRUSA, ONDA OBUCITE USKU BEŽ BLUZU Sa belim odelom Milice Pavlović nema greške, nosi se na svadbu, kršenje, večeru, ama za svaku priliku 09:55
"OPROSTILA SAM, ALI NISAM ZABORAVILA" Milica Pavlović progovorila o Ani Nikolić: "Da nje nije bilo..." 21:00 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ PECNULA KOLEGE Jasno stavila do znanja da je jedina koja je ovo uradila! (VIDEO) 18:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46