NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI PRITISAK „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me zapanjilo“ 12:54
OBJAVILA RASKID? Pričala je da imaju odnose 4 puta dnevno, ali to izgleda nije bilo dovoljno da opstanu 16:50
MLADINA KUMA OTKRILA GROZNU TAJNU „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“ 16:44
„PROBALA SAM MNOGO KOBASICA, ALI ON...“ Hajdi Klum nahvalila mladog muža i ispričala sočne detalje iz kreveta 18:28
ON IMA 62 GODINE, A ONA 23 I TVRDI: "Zaljubili smo već na prvom sastanku, on je čovek mog života" 09:35
NJIHOVA LJUBAV JE POBEDILA SVE PREPREKE Kako je siromašni vojvoda Mišić uspeo da osvoji srce bogate Nemice 19:22
OSTAVIO JE KAO U ONOM VICU „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“ 16:55
SVADBA SE PRETVORILA U PAKAO Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog! 12:05
„BILA SAM BESNA KAO RIS!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila 21:43
„NIKOME TO NE BIH PREPORUČILA!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana 16:42
„REKAO JE DA IMA PENZIJU 1.300 EVRA, AUTO I KUĆU“ Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu 15:35
„KORISTILA SAM KONTRACEPCIJU I NISAM IMALA STOMAK“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu 17:43
PRONAŠAO REŠENJE Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati 13:24
SLUČAJAN SUSRET PROMENIO JE SVE „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“ 14:56
RAZOČARAO SVE DEVOJKE Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik 16:33
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26