Alo/J.M. VI BIRATE KO NAPUŠTA BAR! Troje nominovanih, među njima je i zgodna Ksenija Kranjec! 13:51 Vip 0
Alo/J.M. ONA JE MOJA BUDUĆA DEVOJKA! Ivan i Ksenija ne štede da rečima, simpatije su obostrane! 13:01 Vip 0
Espreso/Alo/Đ.M. POTROŠILA 15.000 EVRA I PROMENILA LIČNI OPIS! Procurile stare fotke rijaliti učesnice i zvezde sajta za odrasle, on će doživeti šok! 16:20 Vip 0
Alo/Đ.M: ALEKSA SE NE SMIRUJE, PREŠAO JE SVE GRANICE! Barovci u neverici zbog skandaloznog ponašanja kontroverznog učesnika! 12:40 Vip 0
Novosti/Alo/E.N. PORODIČNA TRAGEDIJA U BARU Muž ubio suprugu sa kojom ima troje dece 10:33 Crna Gora 0
Alo/I.G. NATAŠA ŠAVIJA SE SKINULA! Šok u rijalitiju Bar, starleta otkrila koliko košta da je gledate golu, zabezeknula sve! 15:02 Vip 0
Alo/Đ.M. KSENIJA IZ BARA BILA U VEZI S NIKOLOM LAKIĆEM! Imala je najduži se*s u istoriji rijalitija, zavela isti pol, a sada pravi haos! 09:27 Vip 0
Alo/D.S. SOFIJA UNA SE GORKO POKAJALA: Izblamirala sam se što sam imala se*s sa Ivanom u Baru! 21:39 Vip 2
Alo/Đ.M. ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA RIJALITI! Nakon šokantne vesti o trudnoći učesnica momentalno pokupila stvari, cimeri se oprostili u suzama od nje! 07:38 Vip 0
Alo/I.G. VEĆ IMA MUČNINE! Nakon što je Sofija Una priznala da je možda trudna, momentalno stigao test u rijaliti Bar! 14:50 Vip 0
Alo/Đ.M. SVIĐA TI SE SANJA, JER PRIKRIVAŠ DA SI GEJ! Rijaliti učesnik potpuno raskrinkan, nemaju milosti prema njemu, a ovo je glavni razlog! 07:56 Vip 0
Alo/I.G. DOŽIVELA NERVNI SLOM! Voditeljka saopštila loše vesti, učesnica rijalitija završila u bolnici, nakon svega za nju je došao kraj! 16:47 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. BLUD I NEMORAL! Aleksa ušao u vrelu akciju sa cimerom Markom, večerašnja epizoda Bara pomera sve granice! 22:12 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. ABORTIRAĆU AKO NOSIM NJEGOVO DETE Misica progovorila o trudnoći, haos u rijalitiju: Ivan je agresivan, poriče da smo imali se*s! 07:47 Vip 0
Alo/I.G. PRVA TRUDNOĆA U RIJALITI BARU!? Sofija Una lije krokodilske suze, sumnja da je on otac! 13:19 Vip 0
Alo/D.S. EVO KO JE SVENOV TATA Kada je ušao u rijaliti ukućanke su odlepile, a evo čime se bavi i gde radi! 12:45 Vip 0
Alo/Đ.M. KADA JE UŠAO U BAR SVI SU ZANEMELI, A POGOTOVO ŽENE! Se*si tata ovog takmičara ušao u rijaliti, reakcije su fenomenalne! 10:18 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26