SRBIN NAKON ŽENINE PREVARE ŠOKIRAO PRIZNANJEM Osuli paljbu na njega u komentarima : "Žao mi tvoje žene, a ne tebe!" 12:00 Razonoda 0
KAKO JE BESKUĆNIK PROMENIO ŽIVOT DOKTORU IZ SRBIJE Svaki dan sam ga sretao, a onda mi je ostavio ceduljicu i nestao 08:08 Razonoda 0
NA SRBINA BACILI MAGIJU, JEDVA SAPASIO ŽIVU GLAVU Bežao 18 sati bez prestanka, "za dlaku" ga oželili, a onda doživeo još veći šok 18:26 Razonoda 0
MUŽ JE GODINAMA ZLOSTAVLJAO, A ONDA JE SVE ISPLIVALO Svekar i svekrva pozvali je u šetnju i nastala prava drama 13:26
ŽIVOT ULOŽILA U DECU, A SADA JE OSTAVLJENA I SAMA Sonja ležala nepokretna u kući, a njene ćerke, medicinske sestre, ni da priđu 15:31
NISAM JE OVAKO ZAMIŠLJALA Juče su se srele dve žene, ljubavica i prevarena supruga, epilog je neočekivan 15:01
OSTAVILA TROJE DECE U SNEGU, DA BI MOGLA DA SE PREUDA Nakon par godina sina srela ispred prodavnice 09:56
POSLAO DEVOJCI SLIKU, A NIJE NI SLUTIO ŠTA JE URADIO Pomoću jednog detalja shvatila da je dečko vara, usledio pakao koji će pamtiti do kraja života! (VIDEO) 16:50 Razonoda 0
ALENA SE UDALA SE ZA TURČINA, A BRAK SE PRETVORIO U HOROR Posle tri meseca, pobegla glavom bez obzira, ‘zabranio mi prijatelje, izlazak, suknje, bio je opsednut!’ 12:51
BOLJE DA NE DOĐEŠ NA SVADBU Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao! 13:59
SVEKRVA MI ZABRANILA BELU VENČANICU Snežana je doživela najstrašnije poniženje, žene je masovno podržale 14:19
KUPILI SMO IM KUĆU, A ONDA SU NAM OKRENULI LEĐA Ne viđamo ni ćerku, ni unuke, očajni smo, a za sve je kriv zet! 15:12
"DEVOJKA MI JE POSTAVILA ULTIMATUM - ILI PAS ILI ONA“ Momak se požalio i pokrenuo lavinu komentara 08:45
MOJ SIN JE POGINUO I OSTAVIO SUPRUGU I DVOJE DECE Više nisam morala da trpim snaju, evo šta sam uradila 12:18
KAKO JE BITI SA MILIONEROM? Žene koje su izlazile sa bogatim muškarcima otkrile sve, svi misle da je raj, ali ne znaju ovo 08:15
HRVATICA IZ ‘GOSPODINA SAVRŠENOG’ DOŽIVELA HOROR NA DEJTU Ono što je dečko izvukao iz džepa ostavilo je bez reči! 15:15 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26