Naj žena.rs ČULA JE NAJSTRAŠNIJU STVAR KOJU JEDNA MAJKA MOŽE DA ČUJE Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu sudbinu 16:26
Naj žena.rs POSTAO JE POZNAT ZAHVALJUJUĆI GOJAZNOSTI Šalio se na svoj račun, pa iznenadno preminuo i to u 28 godini 15:56
Naj žena.rs OVAKO SE PONAŠA SVEKRVA IZ PAKLA Ostavili su joj psa na čuvanje, a kad čujete šta je ona uradila neće vam biti dobro 10:30
Naj žena.rs SA DEČKOM JE U VEZI ŠEST GODINA Sve je bilo u redu dok nije saznala da joj je rođeni brat 12:55
Naj žena.rs PROGLASILI SU GA MRTVIM I HTELI SU DA DONIRAJU NJEGOVE ORGANE U poslednjem trenutku pokazao znakove života, doktori su ostali u šoku 22:00
Naj žena.rs DEČAK (12) HITNO ZAVRŠIO NA OPERACIJI Majka je odmah pozvala oca, a njegova reakcija na tužne vesti je sve zaprepastila 20:20
Naj žena.rs DEČKO ME JE PREVARIO, NJU NIJE ŽELEO DA OSTAVI Sada svi živimo zajedno, uopšte nije onako kako sam očekivala 14:26
Naj žena.rs NJOJ JE NA RAČUN SLUČAJNO LEGLO DESET MILIONA San se pretvorio u košmar, ono što se posle desilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim 12:09
Naj žena.rs PETRA JE SAZNALA DA JE DEČKO VARA PREKO FOTOGRAFIJE Da li vi vidite isto što i ona? 23:00
Naj žena.rs ZAKAZAO SASTANAK SA PRELEPOM SAROM, PA DOŽIVEO ŠOK Zbog jedne stvari nije mogao da dođe sebi kad mu je otvorila vrata 10:25
NIJE OBRAĆALA PAŽNJU NA SIMPTOME, PA SUTRADAN NIJE MOGLA OČI DA OTVORI Devojka pokazala posledice greške koju mnogi prave na suncu! 21:30
Naj žena.rs ZAVRŠILA U BOLNICI, PA ZAMOLILA SUPRUGA DA JOJ DONESE TORBU Kad su videli sadržaj, svi su zenemeli, ovo niko ne traži 17:24
Naj žena.rs MUŠKARCI JE OPSEDAJU, A NE ZNAJU KOLIKO GODINA IMA Kad otkriju koliko je stara, beže glavom bez obzira 14:06
Naj žena.rs MUŽ KOJI JE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT 15 godina ima drugu porodicu, evo kako mu je to pošlo za rukom 10:13
POTRESNA PRIČA MALOG TONIJA Nije imao ni mesec dana kada su ga roditelji prebili, jedva je izvukao živu glavu i ostao bez udova 15:20
Na venčanje su potrošili čitavo bogatstvo, a gosti su otišli nakon 15 minuta, ali ne praznih ruku! 13:30
ZAŠTO MREŽE TOLIKO BRUJE O SARINOM LICU Zbog posledica opake bolesti ona vodi "rat" sa zlobnim i seksističkim komentarima 09:46
PISMO NAŠE ČITATELJKE Kada sam saznala gde odlazi plata mog supruga, šokirala sam se, on nju sponzoriše! 22:00
GREŠKA LEKARA JE UMALO KOŠTALA ŽIVOTA Odbili su da joj urade mamografiju, ubrzo je čula jezivu dijagnozu! 19:15
NAJ ŽENA.RS NAPUSTILA MANASTIR PA ZAVRŠILA U FILMOVIMA ZA "ODRASLE" POSLE OSAM GODINA Sve se promenilo kada se zaljubila u sveštenika! 18:30
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 13
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45