Informer/Alo/Đ.M. ČEKALE GA DO ŠEST UJUTRU DA GA POLJUBE Haos u Budvi zbog Zdravka Čolića, žene u delirijumu, a evo kako na sve reaguje njegova supruga 09:29 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. EMOTIVNE SCENE NA KONCERTU ZDRAVKA ČOLIĆA Pevač pozvao svoje ćerke na scenu i zagrlio ih, snimak njegove naslednice sve oduševio (VIDEO) 12:20 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ČOLINA SUPRUGA PRVI PUT U JAVNOSTI Aleksandra u nesvakidašnjoj kombinacija došla da podrži supruga na primorju, a evo ko joj je pravio društvo 08:55 Vip 0
najžena.rs CEO BALKAN JE PEVAO "JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO": Narandžasta devojčica iz Čolinog spota doživela je veliku tragediju 14:00
Dnevnik.hr/Alo/Đ.M. NISU ONE KRIVE Zdravko Čolić progovorio o naslednicama i vaspitanju, pevač o ovoj temi retko priča, a sada je rešio da otvori dušu 12:05 Vip 0
Alo/N.S. ODUŠEVIO JAVNOST Zdravko Čolić podelio deo atmosfere sa probe, snimak je postao viralan: Svaka čast i naklon do poda za ovakvu glaščinu! (VIDEO) 19:46 Vip 0
Alo/A.M. PROVOKATIVNIM IZDANJEM MAMI UZDAHE Ćerka Zdravka Čolića zapalila je društvene mreže novim fotkama u kupaćem kostimu (FOTO) 18:20 Vip 0
Nina Denda ĆERKA ME NIJE POKRALA Zdravko Čolić povređen progovorio o navodima da je u njegovoj kući nestalo 20.000 evra 07:00 Vip 0
Alo/N.S. PORODICI JE NANEŠENA NEMERLJIVA ŠTETA Oglasio se Zdravko Čolić nakon priče da je njegova ćerka ukrala novac: Sve je laž! 19:42 Vip 0
najžena.rs "PJEVAM DANJU, PJEVAM NOĆU": Iza velikog Čolinog hita krije se tragična ljubavna priča 17:14
Alo/Đ.M. OVO JE SUPRUGA ZDRAVKO ČOLIĆA Videli smo je u javnosti samo jednom, a nakon stravičnog incidenta na koncertu pevača povukla se u ilegalu 12:44 Vip 0
Alo/A.J. ČOLINA ĆERKA POZIRALA U PROVOKATIVNOM IZDANJU Una pokazala svoje telo u bikiniju, mami uzdahe 16:40 Vip 2
OTKRIVENA ISTINA O HITU KOJI JE ČOLA "ODBIO" DA SNIMI Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu tajnu o ovoj pesmi 15:04
Alo/N.D. TI MOŽEŠ SVE, AL JEDNO NE Otkrivena prava istina odnosa Zdravka Čolića i Doris Dragović 14:00 Vip 0
ZDRAVKO ČOLIĆ DANAS PUNI 71. GODINU Astrološkinja Nena otvorila natalnu kartu i otkrila njegovu najveću tajnu 20:31
Alo/N.S. ČOLINA ĆERKA U KREVETU SA DEČKOM Naslednica pevača pokazala fotografiju iz spavaće sobe 10:55 Vip 0
M.Č. ČOLA SKUPLJI OD ANE VISI Najveća muška balkanska zvezda stala na crtu internacionalnoj grčkoj vedeti 11:05 Vip 0
najžena.rs ZNATE LI KO JE DRAVCO? Danas najveća srpska zvezda, a nekada je gradio karijeru u Nemačkoj i dobio njihovo umetničko ime 20:12
Alo/A.J. SVE POPULARNIJA NA MREŽAMA ČOLINA ĆERKA UNA Zdravko Čolić iskreno o privatnom životu: Ne mešam se u to 17:50 Vip 0
najžena.rs ČOLA OTKRIO NEOSTVARENU ŽELJU: "Život me ne miluje, gura me u različiti suprotnosti" 14:45
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09