"CEO BEOGRAD I NOVI SAD ZNAJU DA SMO BILI ZAJEDNO" Atina Ferari otkrila sve detalje dugogodišnjeg odnosa sa Lukasom! 16:20 Vip 0
"LJUBAVI, PLAČEM OD TUGE" Alo! u posedu prepiski Ace Lukasa i Atine Ferari, evo koja je prava istina njihovog odnosa! 15:00 Vip 0
"TA POLOVNA LIMUZINA..." Aca Lukas urnisao našu starletu nakon njenog priznanja da su u vezi: "Bili smo u..." 22:00 Vip 0
ACA LUKAS PROGOVORIO O VEZI SA ATINOM FERARI Pevač je imao jasnu poruku: "Gospođici poručujem..." 10:10 Vip 0
"ACA LUKAS JE ISPUNIO SVA TRI MOJA USLOVA" Starleta priznala da je u vezi sa folkerom: "Neću da vrdam, žao mi je što je sve dospelo u javnost" 21:35 Vip 0
"NISAM VAM JA ĐANI" Aca Lukas zbog poteza publike doživeo nervni slom, pa odmah potkačio kolegu 22:55 Vip 0
''AKO JESTE, SVAKA ČAST'' Darko Lazić prvi put o tvrdnjama Ace Lukasa da je bio intiman sa Anom Sević 21:40 Vip 0
PALO POMIRENJE POSLE SKORO DESET GODINA Karleuša više ne krije, on je ponovo u njenom životu! 20:25 Vip 0
OGLASILA SE ALEKSANDRA, NAKON PRIČE DA JE SPAVALA SA ACOM LUKASOM ZA NOVAC Nikolićeva izustila ovo! 21:27 Vip 0
ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK ACE LUKASA SA POZNATOM STARLETOM! On konačno progovorio: "Bio sam sa dve-tri, ukrale su mi..." (VIDEO) 20:00 Vip 0
"DAO SAM JOJ 1.000 EVRA ZA USLUGU" Aca Lukas šokirao priznanjem o intimnim odnosima, evo sa kojom poznatom damom je bio 18:20 Vip 0
''BILI SMO INTIMNI" Aca Lukas priznao još jednu aferu sa devojkom sa javne scene: ''Bila je na svadbi mog sina'' 14:47 Vip 0
"TO JE ONA BUDALA IZ HRVATSKE?" Aca Lukas oštro reagovao na izjavu Filipa Cara, pa otkrio da li je plaćao Aleksandri da spava sa njim 14:00 Vip 0
"KUNEM SE DA JE SPAVALA SA LUKASOM ZA PARE" Isplivale skandalozne tvrdnje Filipa Cara: "Rak pojeo mog oca ako to nije istina" 13:38 Vip 0
"NJEMU TA DECA NISU BILA BITNA" Aca Lukas progovorio o Zvezdama Granda, pa spomenuo i Karleušu! 21:40 Vip 0
LUKAS O IZJAVAMA ENE ČOLIĆ Folker nikad brutalniji: "To ne treba da komentarišem ja, nego psihijatri" 15:00 Vip 0
"POSLE SONJE SAM JEDINO TEBE ZAVOLEO" Ena Čolić besna zbog Lukasa, pokazala nam je i prepisku, pogledajte šta joj je pisao (FOTO/VIDEO) 07:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46