JEDNO PRAVILO KATOLIČKA CRKVA NEMA NAMERU DA PREKRŠI Žena nikada ne može da postane papa, razlog će vas šokirati! 17:30 Razonoda 0
PRAVILA I OBIČAJI NA VELIKI PETAK KOJE NE SMETE PREKRŠITI Ako ovo radite za stolom, veruje se da sami prizivate nesreću! 10:20 Razonoda 0
DAN KADA JE JUDA IZDAO ISUSA Pravoslavci danas obeležavaju Veliku sredu – evo šta nikako ne smete da radite! 12:52 Razonoda 0
PRAVOSLAVNI VERNICI SUTRA SLAVE VAŽNOG SVECA Veruje se da je molitvom rasterivao zle duhove i demone, skončao u tamnici 17:30 Razonoda 0
OVA IKONA MORA BITI U SVAKOM DOMU! Ovo je razlog zašto je ne smete ignorisati (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
EVO KAKO SE DAJE PARASTOS Mnogi Srbi ovo ne uračunaju, pa se slučajno ogreše o pokojnika! 13:09 Razonoda 0
OVE POSLOVE DANAS MORATE DA IZBEGAVATE Nije crveno slovo, ali vernici poštuju jedno pravilo 1. aprila 06:00 Vesti 0
ČESTITKE PAPE FRANJE ARHIEPISKOPU JOANU Apeluje na jedinstvo hrišćana u teškim vremenima 13:50 Vesti 0
MOHAHINJA OTKRILA TAJNU UNUTRAŠNJEG MIRA Izgovorite ovu reč, moćnija je čak i od molitve! 10:00 Razonoda 0
MNOGI VERNICI IMAJU DILEMU Evo da li je greh začeti dete u vreme Vaskršnjeg posta, i šta o tome kaže crkva! 18:10 Razonoda 0
DOM KOJI BLISTA BOŽIJIM BLAGOSLOVOM Ovo su predmeti koje svaki pravoslavni vernik treba da ima u kući! 19:00 Razonoda 0
STARAC PAJSIJE OTKRIVA Ovo su znakovi da vas prati roditeljska kletva, evo šta obavezno morate da uradite! 16:00 Razonoda 0
"OVO NIJE PRIČA O SVEŠTENIKU KOJI ME JE ZLOSTAVLJAO Radi se o mojoj majci i kutiji sa slikama koja mi je sve otkrila" 14:51 Razonoda 0
OTAC ARSENIJE O SAVREMENIM VREDNOSTIMA Molitva je najmoćnija terapija, a crkva mora da pomogne mladima! 11:00 Razonoda 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"ZAPAMTIĆETE OVU NOĆ" 60 ciljeva uništeno u jednoj noći – Kadirov tvrdi da je osveta tek krenula 06:00 Vesti 0
UNIŠTEN PROTIVVAZDUŠNI SISTEM BUK-M3 U ZAPOROŠKOJ OBLASTI Ukrajinci objavili snimak direktnog pogotka (VIDEO) 06:00 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02