"ANA ĆE SINOVE DA ODGOJI KAKO TREBA, BOLJE ŠTO IH NIJE POVEO DA GLEDAJU SRAM" Bastijan ne zna šta ga je snašlo nakon što je uhvaćen sa Bugarkom 16:10 Vip 0
ISPLIVAO SNIMAK Posle drame sa Anom: Švajni pokušao da održi govor, a onda je nastao haos (VIDEO) 14:02
PRIJAVLJIVALA ŠVALERA ZBOG ZLOSTAVLJANJA, IMA DVOJE DECE Ko je nova partnerka Bastijana Švajnštajgera? 13:20
NIKAD VRELIJA FOTKA ŠVAJNŠTAJGERA SA NOVOM DEVOJKOM Razmenjivali nežnosti na plaži, ona legla na njega (FOTO) 16:23
ANA IVANOVIĆ U NEVERICI Izašle vruće Švajnijeve fotke, evo šta bez srama radi sa ljubavnicom (FOTO) 12:44
NEMCU NEĆE BITI DOBRO ZBOG OVOGA Ana Ivanović poslala brutalnu poruku Bastijanu, Srpkinja izazvala pometnju na društvenim mrežama 09:05
BUKTI RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger ponovo u centru pažnje, mnogi su ovo otkrili (FOTO) 07:45
POTPUNO JE "POLUDELA" ZA NJIM Ana Ivanović totalno zaboravila na Švajnštajgera: Ovo je dokaz da je Srpkinja rešila da "okrene novi list" (VIDEO) 08:24
SRPKINJA PODIGLA VELIKU PRAŠINU Ana Ivanović novom objavom izazvala neviđenu buru: Ovako je pokazala da je jača nego ikad u jeku priča o razvodu od Bastijana 18:40
NIJE MOGLA DA IZDRŽI VIŠE, OTVORILA DUŠU Optužili je da je kriva za razvod Ane i Bastijana, a sada je odlučila da progovori o svemu 11:03
EVO KAKO BASTIJAN I ANA VASPITAVAJU DECU Ivanovićeva ima poseban metod za dečake i jednu zabranu, Švajnštajger je nikako ne razume 06:30 Vip 0
"BILO JE TOLIKO BOLNO, SVA SAM DRHTALA" U jeku razvoda Ane i Bastijana, svi pričaju o brutalnoj izjavi Srpkinje (VIDEO) 08:40
ZBOG NJE JE ŠUTNUO ANU Isplivali šok detalji o Švajnijevoj devojci: Ima burnu prošlost, već je varala, reagovala policija 07:42
I ONA SE SNAŠLA POSLE RASTANKA Bastijan ljubi drugu na Majorci, a bivša mu uhvaćena u zagrljaju biznismena, sportisti je više ne zanimaju! 10:30 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
RASTE BROJ UBIJENIH U SIDNEJU Policija pronašla eksplozivnu napravu, JEZIVE scene krvavog pira obilaze planetu 12:31 Vesti 0
"JEDVA JE ZARAĐIVAO ZA HLEB, GDE ĆE IM DUŠA?!" Ovo je radnik koji je ubijen na stovarištu (FOTO) 12:04 Hronika 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. DECEMBRA Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti 11:58