SVE SAM STEKLA SAMA, GRCALA SAM ZA OVO! Folk pevačica jede pozlaženim escajgom, a živi u luksuznom hotelu 15:33 Vip 0
NAŠU PEVAČICU PREVARIO SUPRUG Nakon što ga je uhvatila na gomili, otkrila šta je uradila! 08:15 Vip 0
Grandonline/Alo/M.K. OVO JE BIO PRVI ZNAK NEVERSTVA Nela Bijanić progovorila: "Kad mu je zazvonio telefon sve mi je bilo jasno" 16:00 Vip 2
Alo/A.J. NISAM OČEKIVALA TO OD NJEGA Nakon što je muža uhvatila na gomili, poznata pevačica doživela još jedan šok! 17:35 Vip 0
Alo "GRCALA SAM CELOG ŽIVOTA" Nela Bijanić iznela detalje iz svoje duge karijere pa spomenula i kolege koje ne može da shvati 12:50 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. UBILA BIH KOLEGE KOJE U 60 GODINA NEMAJU SVOJ STAN! Pevačica zgrozila izjavom, niko ne može da veruje da je ovako nešto izgovorila 11:50 Vip 0
Alo/M.Č. "MUŽA SAM U ROĐENOJ KUĆI UHVATILA NA GOMILI" Nela Bijanić otkrila razlog zbog kog se razvela i spomenula osobu koja joj je pomogla da razotkrije supruga 10:00 Vip 1
Alo/A.J. PUKAO BRAK ZBOG PRELJUBE Našu poznatu pevačicu prevario muž, a evo kako je saznala za njegovu izdaju 10:00 Vip 0
Alo/M.K. ANĐELA JE RAZOČARANJE, A ZVEZDAN MANIPULATOR Nela Bijanić javno podržala Anu Ćurćić, pa uporedila njen život sa svojim i prevarom koju je ona doživela 22:30 Vip 0
Blic/Alo/B.S PEVAČICA OTVORILA VRATA SVOJE ČETVOROSPRATNE KUĆE! Pravi mali raj u kom Nela Uživa (FOTO) 08:45 Vip 0
Grand/Alo/E.B. NAŠA PEVAČICA SE GUŠILA U SUZAMA USRED EMISIJE Za sve je kriva voditeljka, evo šta joj je uradila, ŠOKANTNO 10:46 Vip 0
Grandonline/Alo/J.S POSTOJI GRANICA Pevačica otkrila šta je uradila kada je gost hteo da joj stavi novac u dekolte! 12:10 Vip 0
Grandonline/Alo/N.S. REKLI SU MI DA IDEM U ZATVOR Pevačica doživela neprijatnost malo pre nastupa, otkrila sve detalje: Srušio mi se ceo svet! 19:07 Vip 0
Alo/Đ.M. IZVADIO JE PARE I STAVIO MI... Poznata pevačica otvorila dušu i progovorila o prostituciji! 20:55 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30