OVO SU SEDAM SVETIH TAJNI PRAVOSLAVLJA Morate ih znati, kroz njih vernici primaju božiju blagodat! 21:00 Razonoda 0
ISPOVEST OČAJNE ŽENE KOJA JE MOLILA SVEŠTENIKA ZA POMOĆ ,,Svekrva me maltretira svojim narodnim ritualima'', njegov odgovor pamtiće dok je živa! 18:50 Razonoda 0
ZAŠTO GRCI SLAVE BOŽIĆ 25. DECEMBRA? Nisu jedini pravoslavni hrišćani koji danas obeležavaju rođenje Hristovo 11:59 Razonoda 0
UZDRŽITE SE OD MRSA, ALI I OD GREŠNIH MISLI! Božićni post zvanično počinje sutra, ali pošto je danas sreda, ove godine trajaće dan duže! 06:00 Vesti 0
PRAVOSLAVLJE JE POD VELIKIM PRITISKOM Ruska Federacija se razvija u dobrom pravcu, većina zapadne civilizacije degradira 17:26 Vesti 0
ALEKSIĆ SA SELAKOVIĆEM U BEOGRADU: Dve zemlje pripadaju istoj kulturološkoj tradiciji koju je vekovima oblikovala hrišćanska pravoslavna vera 15:56 Vesti 0
TVRDI DA JE KAŽNJEN JER JE PREŠAO NA PRAVOSLAVLJE: Slovenački biznismen se sveti BiH preko ćevapa 15:26 Vesti 0
POČINJE GOSPOJINSKI POST, POSEBNO JE VAŽAN ZA ŽENE I MAJKE! Ovih par pravila nikako ne smete prekršiti - veliki je GREH! 11:34 Vesti 0
ZANEMEO PRED FRESKAMA GRAČANICE Amerikanac zbog Tesle postao SRBIN i prešao u PRAVOSLAVLJE (VIDEO) 11:20 Razonoda 0
PREŠAO U PRAVOSLAVLJE I SAD SLUŽI U CRKVI SVETE PETKE Amerikanac postao SRPSKI POP, njegova priča je fascinantna (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
OTAC PREDRAG POPOVIĆ UPOZORIO ŠTA PRAVI OTAC NIKAD NE RADI: Ako se ovde poklekne, sledi PROPAST! (VIDEO) 15:29 Vesti 0
I U HOLIVUDU SE DANAS PROSLAVLJA USKRS Planetarne zvezde poštuju Pravoslavlje, među njima je i jedna od najbogatijih žena na svetu 12:20 Vip 0
OVO JE NAJVEĆI GREH PREMA BIBLIJI Nije ubistvo ni krađa, a zbog njega sledi najsurovija kazna 20:33 Vesti 0
ŠEŠELJ UPOZORIO NA BADNJE VEČE Pravoslavlje - jedan od frontova na kojem Zapad pokušava da ostvari pobedu 07:59 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
NATO U VELIKOM PROBLEMU, STIGLO UPOZORENJE: Niste u stanju, pripremite se za BOJNO POLJE 23:42 Vesti 0
"IDEALNI RUS DOŠAO IZ ODESE" Ukrajinski komandant ušetao pravo u ruski štab: Nisam pucao, tražio sam spas 19:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje 19:26