PRE RAZGOVORA SA UREDNIKOM SE DEŠAVALO OVO Jovana Jeremić napustila zgradu Pinka, a evo šta je bilo neposredno pre toga (FOTO) 15:40 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ VIDNO UTUČENA NAPUSTILA ZGRADU PINKA Voditeljka uhvaćena u razgovoru sa urednikom! 15:00 Vip 2
SANKCIONISANA JOVANA JEREMIĆ! Željko Mitrović joj usred emisije saopštio konačnu odluku: "Samo ti si kriva za to" 12:30 Vip 0
JOVANU JEREMIĆ SPOPAO OŽENJENI MUŠKARAC Njegova žena sve besno pratila: "Da sam to znala..." 17:00 Vip 0
OTKRIVENO DA LI JE JOVANA JEREMIĆ NA ŽELJKOVOM SPISKU ZA OTKAZ Isplivao snimak, na sastanku se sve saznalo 12:30 Vip 0
IZUSTILA SAMO JEDNO! Jovana Jeremić van sebe nakon odluke Željka Mitrovića da otpusti ceo tim 22:10 Vip 0
"LAŽE DA JE BILA DOBAR STUDENT" Naša pevačica urnisala Jovanu Jeremić i udarila joj na bolnu temu: "Pokazuje gluposti iz osnovne škole, a nikad fakultet" 20:10 Vip 0
''UGROŽENO JOJ JE ZDRAVLJE, ALI I POSAO NA PINKU'' Nekadašnja prijateljica Jovane Jeremić razvezala jezik, neće više da ćuti 10:57 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U PALATI SRPSKOG MOĆNIKA Luksuz na sve strane, unutra i posluga, voditeljka povela i ćerku (FOTO) 21:20 Vip 1
"GLEDAMO TVOJ JUTARNJI PROGRAM" Jovana Jeremić zapevala u Pinkovim zvezdama, Desingerica joj se odmah obratio 07:41 Vip 0
"BAHAT I ISFRUSTRIRAN, ISMEVA ŽENE!" Branko Babić je jutros bio u emisiji kod Jovane Jeremić, a ovo je snimak njihovog sukoba o kom je brujao region (VIDEO) 15:40 Vip 0
OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON GOSTOVANJA BRANKA BABIĆA Voditeljka iza kamera imala da mu poruči samo jedno! 15:20 Vip 0
IZVREĐAO JE, PA DOŠAO KOD NJE U JUTARNJI PROGRAM Prvi susret Jovane Jeremić i Branka Babića: "Nisam veliki fan tvog lika i dela" 13:20 Vip 0
JOVANU JEREMIĆ PRISLUŠKUJU NA PINKU! Otkriveni šokantni detalji, javno obelodanjen i razgovor sa njim! 19:20 Vip 0
"URADILA SI TO BEZ MOJE SAGLASNOSTI" Željko Mitrović u programu uživo saopštio saradnici: "Kažnjena si 50 odsto od plate" 13:10 Vip 0
HAOS NA PINKU Jovana Jeremić zapretila kolegama, sve se čulo u programu: "Ovo je drugi put da..." 20:40 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA SRČANI UDAR Hitno je prevezena u bolnicu, a on joj je tada prvi pritrčao u pomoć! 16:20 Vip 1
PEVAČICA OŠAMARILA JOVANU JEREMIĆ! Drama na Pinku, kamera sve snimila: "Ovo ću ti zapamtiti" (VIDEO) 10:40 Vip 0
NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! Stigao poklon za Jovanu Jeremić tokom emisije ''Magazin in'', usledio muk (FOTO) 20:58 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46