Blic/Alo/Đ.M. IZGUBIO JE HONORAR OD 42.000 EVRA! Janjuš danima moli čelnike Pinka da se vrati u rijaliti, nakon bekstva proživljava pakao! 11:42 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. DUŠICA ISPALILA PRIJATELJA ZBOG SRAMOTE! Pevačica tvrdi da joj smeštaju prostituciju, pa u je poslednjem momentu uradila ovo! 19:27 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. LEO IMA DVE GODINE, FILIP GA JE PRIZNAO! Car ima sina sa konobaricom iz Zagreba, oglasila se i otkrila šok detalje! 13:18 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. ŠA JE SKROZ PUKAO S MOZGOM! Reperov prijatelj Vladimir Ilić otkriva da ne može da prepozna svog nekadašnjeg duga, tvrdi da su u pitanju neke vradžbine! 13:40 Vip 3
Premijera/Alo/J.M. OMAŽ PREMINULOM ČLANU AMADEUS BENDA! Džaja emotivno o gubitku prijatelja i saradnika, kao i bolesti koja ga je pokosila! 19:04 Vip 0
Republika/Alo/K.G. MIKI ĐURIČIĆ PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG BOLESTI! Njegov prijatelj otkrio sve o bolesti sa kojom se bori zadrugar i da li je životno ugrožen! 22:10 Vip 0
Blic/Alo/E.N. JEDAN KUM MU POGINUO, DRUGI NESTAO Matejev prijatelj neutešan - isplivali novi detalji u vezi sa nestalim Splićaninom 16:19 Vesti 0
Alo/E.N. NEĆEMO DA ODUGOVLAČIMO, DRUG TI JE UBIJEN Mileusnićev prijatelj otkriva šta se dešavalo kobne noći: Đurović je išao ka meni... 08:33 Hronika 0
Pink/Alo/Đ.M. BILO JE I OČEKIVANO! Filipovi najbliži presrećni zbog njegovog pomirenja sa Dalilom, Bruno se odmah oglasio! 14:01 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. TRETIRALI SMO GA KAO BRATA! Oglasio se Tarin prijatelj nakon što ga je Ša javno isprozivao, a onda otkrio nešto što će repera dodatno razbesneti! 21:13 Vip 0
Blic/Alo/E.N. MATEJEV PRIJATELJ ŠOKIRAN SNIMKOM PLIVAČA U LEDENOJ SAVI: On nikada nije ulazio direktno u vodu, postepeno se kvasio, pričali smo mu da je kao baba 10:46 Vesti 1
Pink/Alo/D.S. CAREV PRIJATELJ SREĆAN ZBOG MAJINE DISKVALIFIKACIJE Bruno podržao druga, pa se osvrnuo na Dalilu: Ne može ništa da me iznenadi! 15:36 Vip 1
Objektiv/Alo/V.P. PROGOVORIO DRUG NESTALOG MATEJA Videli smo da priča sa nekim, obezbeđenje ga je više puta opominjalo! 15:29 Vesti 2
Alo/D.S. ODLUČILA DA SA SVIMA PODELI SVOJU BOL Jovana Jeremić objavila fotografiju i potresnim rečima se obratila njemu! 16:59 Vip 0
alo.rs/prva/Lj.Č. Kakav je kao suprug, partner ili prijatelj? Pogledajte muškarcu u stopala i saznajte sve 10:30 Žena 0
Scena/Alo.rs/D. I. VODTELJKA PINK TELEVIZIJE SAZNALA U PROGRAMU DA JOJ SE UBIO PRIJATELJ, PA NAPUSTILA STUDIO Dali su joj da pročita vest, a ona je shvatila ko je on! 17:43 Vip 0
Alo.rs/D.Rakočević SRAMNO Vuk Kostić se tek sad oglasio o slučaju Mike Aleksić: Mnogu decu sam doveo... 10:20 Razonoda 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46