Kurir/Alo/Đ.M. NIKOLINA JE VIDOJA PREOTELA KATARINI RADIVOJEVIĆ! Miša Grof nastavlja da iznosi skandalozne stvari na snajkin račun, obelodanio apsolutno sve 07:42 Vip 1
Republika/Alo/N.D. BRZO MI PROĐOŠE DANI, A NAJVEĆA ŽELJA MI SE NIJE OSTVARILA Ovo su bile poslednje reči Igora Starovića, prijateljica sve otkrila 22:03 Vip 1
Alo/T.R. MC ALEKS GRCA U SUZAMA Zadrugarka se raspada nakon haosa sa Matorom, žestoko oplela po drugarici, a njena reakcija je tek hit 14:07 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. NE ZNAM KAKO DA PROTUMAČIM NJENU POSLEDNJU REČENICU Drugarice nestale Marijane otkrila šta joj pre nestanka rekla 17:35 Vip 0
Scandal/Alo/K.G. STRAVA I UŽAS! Merima Njegomir pred samu smrt sanjala ko sledeći umire na estardi! 15:35 Vip 0
Alo/Đ.M. UHVAĆEN U DRUŠTVU ZGODNE CRNKE! Zajednička fotka uzburkala je javnost, a sada se oglasio Cecin dečko i objasnio u kakvom je odnosu sa njom! (FOTO) 14:15 Vip 0
Alo/K.G. POGORŠALO SE STANJE SLAVNE PEVAČICE?! Prijateljica Selin Dion tvrdi da ne može da ustane iz kreveta, sve joj je teže! 17:18 Vip 0
Jutarnji.hr/Alo/E.N. MATEJEVA PRIJATELJICA MAJA NE SME DA NAPUSTI SRBIJU Drugovi nestalog Splićanina progovorili o dve boce viskija 15:50 Vesti 0
Alo/Đ.M. POSLE TOGA NIŠTA VIŠE NIJE BILO ISTO! Karamela progovorio o najvećoj tragediji koja ga je pogodila, ne miri se sa gubitkom! 08:15 Vip 1
Alo/K.G. ZLATA NEMA OD BOLA Pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog neutešno plače, ne mogu da je smire, muškarac u crnom je drži da ne padne (VIDEO) 13:39 Vip 0
Alo/Nina Denda/K.G. PREDOSETILA JE SVOJU SMRT Dara Bubamara potpuno slomljena na komemoraciji Marine Tucaković otvorila dušu o najtežoj godini za nju! 15:30 Vip 0
Republika/Alo.rs/D. I. NIKO OD NAS NE PLAČE PRED NJOM Sin Merime Njegomir zamolio Lepu Lukić jedno, pevačica se slomila! 07:20 Vip 0
Kurir/Alo/E.N. RAZMENJIVALA EKSPLICITNE PORUKE SA ZORANOM MARJANOVIĆEM Rada iz Beča pronađena mrtva! 11:15 Hronika 1
Alo.rs/M.A. SOFIJI MILOŠEVIĆ DRUGARICA POMAŽE OKO MLEKA ZA DOJENJE: Lepa manekenka pokazala šta se dešava u njenom domu i iznenadila mnoge (FOTO) 09:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46