POKUŠAO DA UBIJE SUDIJU DA BI NA KRAJU PRESUDIO SEBI Amaterski fudbaler izvršio samoubistvo 19:10 Sport 0
D.K. TRAGEDIJA POSTALA JOŠ VEĆA Otkriveni detalji krvoprolića u Dobrom Polju! Sin se razneo bombom, a onda je otac uzeo karabin 07:34 Hronika 0
Dragana B.Jevđić UŽASNA TRAGEDIJA NA BANJICI Muškarac izvršio samoubistvo skokom sa zgrade 10:45 Hronika 0
Amina Jusović IMALI SU SVE, ALI BOLEST JE POBEDILA Ovo su svetske ličnosti koje su sebi oduzele život! 12:00 Vip 0
Marko Čubrak Višestruki šampion koji je zbog dopinga izgubio zlato na SP izvršio samoubistvo 21:03 Sport 0
D. Nikolić/Alo! SAMO SAM SE MOLILA DA NE SKOČI S MOSTA M. Z. za Alo! o noći kada je sprečila ženu da izvrši samoubistvo 06:00 Vesti 0
Amina Jusović SAMOUBISTVA ZBOG KOJIH JE NACIJA ZANEMELA Ovo su poznate ličnosti koje su sebi oduzele život, ništa nije slutilo na kraj 14:55 Vip 0
Milica Jovanović POLICAJAC OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, UBIO SINA PA SEBE Novi detalji tragedije na Banovom brdu 10:22 Hronika 0
Milica Jovanović DETALJI UŽASA NA BANOVOM BRDU Žena nije mogla da uđe u stan, pozvala bravara pa zatekla užasan prizor 09:03 Hronika 0
Milica Jovanović PLAČ I JAUCI MAJKE ODJEKIVALI ULICOM Otac ubio sina (9), pa sebe: Detalji stravične tragedije na Banovom Brdu 07:43 Hronika 0
Nikola Nenadović UZEO OČEV PIŠTOLJ I PUCAO SEBI U GLAVU Mladić ostao mrtav na licu mesta, horor u Titelu 19:39 Hronika 0
Nikola Nenadović MAJOR VOJSKE SRBIJE PRONAĐEN OBEŠEN U KASARNI Užas u Beogradu, lekari nisu uspeli da ga spase 22:14 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26