"Kad je moja supruga sebi oduzela život, slomio sam se": Posle sahrane uzeo je njen telefon i saznao jezivu istinu, "uopšte nisam znao sa kim živim" 16:37
U DVORIŠTU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO MUŠKARCA (31) Iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, pismo krije jezivu istinu 14:25 Hronika 0
OKUPALI SE, POPILI RAKIJU, LEGLI I OTIŠLI U SMRT Porodica iz Novog Grada je sve isplanirala do detalja! Susedi: Maju nisu mogli da prebole! 13:22 Vesti 0
NISAM MOGAO DA MU POMOGNEM, KAJEM SE: Janjuš prvi put progovorio o preminulom bratu, njegova bolna ispovest kida srca 18:15 Vip 0
SPREMILI KOVČEGE ZA SAHRANU, OSTAVILI NOVAC I OPROŠTAJNA PISMA... Novi detalji porodice koja je izvršila samoubistvo lede krv u žilama: Svaki detalj su isplanirali! 12:10 Vesti 0
JOJ, MILI MOJ, ŠTO NAM OVO URADI? Janjuševa baka neutešna nakon smrti najmlađeg unuka, njeni jecaji tresu Prijepolje 11:36 Vip 0
BAKI JE POZLILO, NEPRESTANO JE KUKALA: Janjuševa majka otkrila kako je porodica podnela vest o Mihajlovom samoubistvu 11:27 Vip 0
DANAS JE SAHRANA MIHAILU JANJUŠEVIĆU Prijepolje zavijeno u crno, na ulicama zavladao muk! 10:24 Vip 0
MONSTRUMI, SRAMITE SE, VELIKI GREH STE POČINILI: Bivša zadrugarka neutešna nakon samoubistva Mihajla Janjuševića 10:13 Vip 0
GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U OVOM AUTOMOBILU Otkriveno šta je radio neposredno pre smrti, policija ga ispitivala 19 sati 09:25 Vip 0
PRVI SNIMAK JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Van sebe nakon tragične smrti brata Mihajla, evo gde je uhvaćen 20:16 Vip 0
SVE SE SAZNALO, TRPEO JE NEVIĐENO NASILJE: Stravična ispovest bliskog prijatelja pokojnog Janjuševog brata, detalji lede krv u žilama 19:32 Vip 0
UČESNICI ELITE NE ZNAJU ŠTA SE DEŠAVA SA JANJUŠEM Pojavio se snimak razgovora, misle da je na ovoj lokaciji, plaše se najgoreg 18:04 Vip 0
ISPLIVALA OBJAVA JANJUŠEVOG PREMINULOG BRATA Mihajlo javno govorio o jezivim pretnjama koje je dobijao 16:12 Vip 0
OTKRIVAMO U KAKVIM JE ODNOSIMA JANJUŠEV BRAT BIO SA PORODICOM Mihailova drugarica iz Prijepolja za Alo! priznala sve, ovo je prava istina 12:49 Vip 0
ONI KRIVE SEBE ZBOG SAMOUBISTVA JANJUŠEVOG BRATA Pojavile se jezive poruke, sve je krenulo prošlog meseca! 12:17 Vip 0
POLICIJA ISPITUJE SMRT JANJUŠEVOG BRATA Otkriveni novi detalji nakon što je pronađen u stanu, evo šta je odmah naloženo 23:01 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE BAVIO JANJUŠEV PREMINULI BRAT Mihailo je radio u ozbiljnoj firmi, a sve je krio od javnosti 22:44 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"TELO NAĐENO U FOTELJI, A RUKA U POSUDI!" Sin (47) ZAKLAO roditelje u Čačku, masakr otkriven nakon sedam dana 14:05 Hronika 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27