UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA Do smrti došlo na njegovom nastupu, on nije mogao da dođe sebi 15:30 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 15:40 Vip 0
UMRLA BIVŠA DEVOJKA NAŠEG PEVAČA Do smrti došlo na njegovom nastupu, ovo su jezivi detalji 16:20 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 06:30 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 17:40 Vip 0
ODBILI DA SNIME ''LUDILO MOJE'' KAO DUET! Evo kom pevačkom paru je izmakao veliki hit Jovane Pajić 21:40 Vip 0
MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO Pevač otkrio detalje drame u braku sa poznatom koleginicom 18:50 Vip 0
NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE IDEALNO... Pevač prvi put progovorio o braku sa koleginicom: Trudio sam se da je smirim 23:15 Vip 0
EVO KO JE PRVI STIGAO KOD RAŽNATOVIĆA NA PROSLAVU! Njih niko nije očekivao, otkrili i šta misle o imenu za naslednika! 20:56 Vip 0
NEĆEMO DA SE LAŽEMO DA JE SVE IDEALNO! Petar Mitić javno progovorio o problemima koje ima u braku sa Ivanom Pavković 15:25 Vip 0
DEČJI DODATAK NAM DOBRO DOĐE! Petar Mitić i Ivana Pavković otkrili da uzimaju pomoć od države! (FOTO+VIDEO) 19:59 Vip 0
SPECIJALNI POKLON ZA DEČAKE Ivana i Petar priredili gala slavlje, mališani se najviše obradovali skupocenom kvadu (FOTO+VIDEO) 18:52 Vip 0
ALO! NA PRVOM ROĐENDANU Petar Mitić i Ivana Pavković proslavili prvi rođendan blizancima, priredili bajku za dečake (FOTO+VIDEO) 18:00 Vip 0
Alo/N.D. RAZNEŽIO PRATIOCE Pevač pokazao kako provodi vreme sa porodicom, komentari se nižu (FOTO) 21:10 Vip 0
Alo/N.D. POHVALILA SE PRATIOCIMA Petar Mitić priredio supruzi romantično iznenađenje, IVANA ODUŠEVLJENA (FOTO) 11:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0