OTVARAMO KLUB GDE ĆE PEVATI VELIKE ZVEZDE! Stanija Dobrojević o planovima za budućnost: "Da se Asmin pita, već bi bila svadba ali ja kočim" 15:00 Vip 0
DIGLA JOJ SE KOSA NA GLAVI! Stanija Dobrojević zbog Maje Marinković doživela fras: ''Moj rođeni telefon me...?'' 15:30 Vip 0
"PO HILJADU DOLARA DNEVNO" Otkriveno koliko zarađuje Stanija Dobrojević, priznala čime je sve morala da se bavi u životu 08:41 Vip 0
"ŽIVIM ZA DAN KADA ĆU RODITI DETE" Stanija Dobrojević za Alo! obelodanila do sada nepoznate detalje: "Lepota je prokletstvo..." (FOTO) 15:00 Vip 0
IŠČUPAČU TI KLEMPAVE UŠI, BABO LUDA! Asmin Duržić se uključio u program uživo, lavine uvreda uputio Jasmini Ahmić 00:15 Vip 0
''ZASLUŽUJE MNOGO BOLJU ŠMINKU'' Seka Aleksić za Cecu ima više zamerki, Dari dala najnižu ocenu, a Karleušu digla u nebesa 21:11 Vip 1
"BEDNIK SPAVA KOD MAJKE, GDE MU JE VILA I PORŠE?!" Žestoke uvrede na račun Asmina Durdžića, ni Stanija nije pošteđena 10:40 Vip 0
PROŠETALA U BELOJ HALJINI BEZ DONJEG VEŠA! Stanija Dobrojević pomamila muški rod, ipak našla sebi manu: ''Kao da sam trudna'' 08:35 Vip 0
"ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..." Uragan Milton napravio haos na Floridi, hitno se oglasila Stanija Dobrojević i otkrila jezive detalje! 22:55 Vip 2
PRIZOR SA FLORIDE LEDI KRV U ŽILAMA Srpskoj pevačici ugrožen život, objavila jeziv snimak! 08:00 Vip 0
STANIJA ŠETA ULICOM BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA Prolaznici šokirani prizorom, sada je prevazišla samu sebe! 18:00 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ NA FARMI Starleta se iz studija oglasila neposredno pred početak rijalitija, najavila povratak! 08:20 Vip 0
DVE SVADBE, TORTA NA 10 SPRATOVA, PREKO 200 ZVANICA Udaje se Stanija Dobrojević, isplivali svi detalji gala slavlja! 20:15 Vip 1
"UZIMA 500 EVRA ZA ODNOSE, POZNATA JE PO ZADNJICI!" Skandalozne optužbe na račun Stanije Dobrojević, haos uoči ulaska u rijaliti! 21:57 Vip 2
STANIJA PROGOVORILA O ULASKU U FARMU 8! Starleta otkrila detalje: Radujem se novom projektu, jedva čekam! 19:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45