"IDEM DA SE SUOČIM SA SVIME" Stanija Dobrojević spremna za ulazak u Elitu 9, najavila raskrinkavanje Aneli i Asmina 17:30 Vip 0
''DA MI JE NEKO REKAO DA ĆU OVO DA DOŽIVIM" Staniji Dobrojević zbog Asmina Durdžića pukao film kao nikad pre 17:39 Vip 0
STANIJA PRED ELITU 9 PUKLA 100.000 EVRA Starleta nije žalila, a sada će sve morati da ostavi njima 13:50 Vip 0
"PROVODI SE SA LUKOM, A NA ĆERKU JE ZABORAVILA" Oštre kritike na račun Aneli Ahmić: "Nikada nije imala osećaj za Noru" 08:30 Vip 0
POTVRĐENO DA STANIJA ULAZI U RIJALITI Asmin sve otkrio, pa progovorio o cifri, u pitanju su milioni! 21:00 Vip 1
STANIJA DOBILA POKLON OD 2 MILIONA Starleta poručila: "Naravno da sam prihvatila kad sam svašta prošla zbog idiota!" 12:00 Vip 0
STANIJA U PREGOVORIMA ZA ULAZAK U ELITU 9 Isplivali detalji, ponuđen joj najveći honorar u istoriji rijalitija 13:00 Vip 0
ASMIN NE ODUSTAJE OD STANIJE! Priznao jezive metode praćenja: "Koristim kripto telefon i šaljem ljude na njen trening" 23:40 Vip 0
PRIČALO SE DA JE ARKAN UBIO STANIJINOG OCA Starleta se oglasila i otkrila šta je istina: "Majka je ostala udovica, a brat i ja siročići" 16:40 Vip 0
"GRANATE SU PADALE NA SVE STRANE" Stanija progovorila o ocu koji je stradao tokom Oluje: "Bio je dobar sa Arkanom" 09:25 Vip 0
RASKINULI STANIJA I ASMIN? Video njen snimak sa ovim muškarcem, pa napravio scenu, ovo su detalji 20:30 Vip 2
STANIJA PRIZNALA DA JE CEO ŽIVOT LAŽAN Starleta šokirala, progovorila o tamnoj strani popularnosti! 16:20 Vip 0
OŽENJENI PEVAČ UHODI STANIJU DOBROJEVIĆ Ima malo dete, a njoj ne prestaje da šalje poruke! 18:00 Vip 0
DA LI JE ASMIN PREVARIO STANIJU SA MAJOM MARINKOVIĆ? Optužen za preljubu, a ovo je istina o njihovom odnosu 14:05 Vip 0
OD KAZINA DO MILIONA! Stanija otkrila kako je zaradila prvih 100.000 dolara, sada ima imperiju u Americi i Srbiji 07:20 Vip 0
ASMIN BEZ MILOSTI O ANELI! Obrušio se na nju nakon žestoke svađe sa Majom: "Nadam se da će unovčiti svoj talenat reklamiranjem pilule za dan posle" 17:20 Vip 0
"NUDILI SU MI 10.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE" Naša najpoznatija starleta šokirala priznanjem, otkrila sve o ponudama koje dobija 11:20 Vip 0
U VRELOM IZDANJU I BEZ BLAMA! Stanija zavodila pred kamerom, sve oči uprte u nju na ulici (VIDEO) 18:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0