ASMINOVA PORODICA VAN SEBE ZBOG STANIJE! Njegova sestra se hitno oglasila i urnisala je javno: "Veliko razočarenje" 18:19 Vip 2
"OVO NIJE LJUBAV, VEĆ SCENARIO BEZ EMOCIJA" Stanija slomljena nakon raskida s Asminom, ne može da dođe sebi 22:22 Vip 1
OSTALA BEZ REČI! Prvo oglašavanje Stanije Dobrojević nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio 19:41 Vip 0
MUK U ELITI! Asmin saznao da ga je Stanija ostavila, Kačavenda razotkrila Anelinu aferu sa oženjenim muškarcem 00:45 Vip 0
STANIJA JAVNO URNISALA ASMINA! Nakon što je Durdžić posvetio pesmu Maji Marinković, Dobrojevićeva mu uputila brutalnu poruku 18:45 Vip 0
RIJALITI DRAMA RASKRINKANA! Stanija otkrila sve o dogovoru sa Majom i Asminom, nije mogla više da ćuti! 00:00 Vip 0
STANIJA POGLEDALA SMRTI U OČI Doktorka joj jedva spasila živu glavu: "Umrla bih za 20 minuta" 10:00 Vip 0
STANIJA POSLALA JASNU PORUKU Nakon ovih reči svi predviđaju kraj ljubavi sa Asminom: "Piši propalo!" 08:00 Vip 0
UČINILI ZABRANJENO! Maja i Asmin pričaju u šiframa, pakleni plan na pomolu, kako će Stanija reagovati na ovo (VIDEO) 15:59 Vip 0
STANIJA DOBROJEVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Nije mogla više da ćuti: "Možda se Asmin zaljubi u rijalitiju i ja konačno dobijem svoju slobodu" 18:20 Vip 0
"MNOGO MI JE TO STRAŠNO, JA BIH UŠLA ZA SVOJIM DETETOM" Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić 12:20 Vip 0
SITA AHMIĆ POSLALA LJUDE NA STANIJU I ASMINA? Progovorila o pobačaju i crnoj magiji: "Videla sam to svojim očima!" 08:40 Vip 0
''NEDOSTAJE MI ASMIN'' Stanija Dobrojević se kaje što ga je pustila u Elitu: ''Ova agonija ne znam dokle će da traje'' (VIDEO) 21:33 Vip 0
"ČULI SU SAMO TUŽNE VESTI" Stanija Dobrojević otvorila dušu o gubitku bebe: "Završila sam kod..." 22:35 Vip 0
"ASMIN ME JE TUKAO" Stravična ispovest Aneli Ahmić, grca u suzama, nije mogla više da ćuti: "Čovek je bolestan" 20:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46