VELIKE PROMENE U PARTIZANU PRED MEČ U EVROPI Stanojević napravio rez i saopštio spisak putnika za Poljsku 15:33
DONETA KONAČNA ODLUKA Bez gostujućih navijača u duelu Partizana i Dinama Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona 19:25
Alo POČINJE NAJOPASNIJA LIGA NA SVETU Oko njih besni rat, svuda su tenkovi, a oni spremni da opet igraju fudbal 11:31 Sport 0
Alo/M.R. FRKA ZBOG SKANDIRANJA PUTINU Prete kazne, klub pokušava da se opere na sve načine, vade se na provokaciju 11:55 Sport 3
Alo POBESNELI ZBOG PROVOKACIJE Otkriveno zašto je ceo stadion u Turskoj skandirao Vladimiru Putinu, razlog je samo jedan (VIDEO) 09:04 Sport 1
Alo/M.M. VAPAJ ZA POMOĆ! Brazilski fudbaleri apeluju: Nemamo goriva, hrane ponestaje, treba nam pomoć! 19:51 Vesti 0
Alo.rs/M.Č. NOVI PORAZ PARTIZANA POSLE GREŠAKA! Dinamo uz mnogo sreće savladao crno-bele! 16:03 Sport 0
Alo.rs/LJ.V. RONALDO I SANČO DONELI TRIJUMF MANČESTERU! “Crveni đavoli” se mučili, a onda dva puta zatresli mrežu Viljareala! 20:43 Sport 0
Alo.rs/M.Č. LUDNICA U BERGAMU! Ronaldo u nadoknadi doneo bod Junajtedu, Barselona uz mnogo muke savladala Dinamo, het-trik Levandovskog za peticu Bajerna! 22:57 Sport 0
Alo/M.M. "MILE VISKI", "NOVI ŠEVČENKO", LITRE ALKOHOLA I KORAK DO "MARAKANE" Pre Zvezde izabrao Hrvatsku, igrao za Maradonu, a sada je završio živopisnu karijeru! 17:10 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09