Alo/A.J. "VIDI TI SE TETOVAŽA DOLE" Teodora Džehverović ne prestaje da provocira, objavila novu vrelu fotku, a svi se pitaju jedno! 18:15 Vip 0
Alo/A.J. PROLIVENA KRV PO TELU Fran Pujas napravio haos novom objavom, evo šta je imao da kaže nakon pometnje! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. ŠOKANTNO Isplivala gola fotografija Stefana Karića, mišići i tetovađe po celom telu! (FOTO) 20:47 Vip 1
Alo/N.D. URADILI ZAJEDNIČKE TETOVAŽE Evo kako su Dženifer Lopez i Ben Aflek proslavili Dan zaljubljenih: FANOVI ODUŠEVLJENI (FOTO) 14:40 Vip 0
Alo/N.D. POHVALIO SE NOVOM TETOVAŽOM Dok se Darko šara u Austriji, evo šta radi Katarina (FOTO) 12:00 Vip 0
Alo/N.S. POKAJALA SAM SE ZBOG NEKOLIKO Sanja Vučić ima 11 tetovaža: Ne planiram da stanem! (FOTO) 13:50 Vip 0
Alo! / S. A. UKLONITE KANJEA Studio u Londonu nudi besplatno skidanje tetovaža sa reperovim likom 00:30 Vip 0
NAJ ŽENA.RS SAZNALA DA IMA HIV PA TOTALNO PROMENILA LIČNI OPIS Pretvorila se u "zmaja" istetovirala oči i napravila rogove (VIDEO) 16:20
Alo! TETOVAŽE, SKUPA KOLA, LEPE ŽENE Fudbaler Zvezde ima opasne "zverke" sa specijalnim tablicama, zgodna crnka ga uvalila u problem, a pre fudbala trenirao je MMA (FOTO) 11:10 Sport 0
ALO/D.L. GUDELJ PRIVLAČI PAŽNJU BROJNIM TETOVAŽAMA Srpski fudbaler se "skinuo" i pokazao šta je sve iscrtao po telu (FOTO) 18:23 Sport 0
Alo/A.J. SESTRE URADILE ISTE TETOVAŽE Luna i Nina Đogani se odmah pohvalile javno, a značenje je jako moćno 07:50 Vip 0
Alo/N.S. PRESEKLA! Vanja Mijatović uživa u ljubavi sa biznismenom, a sada je uklonila tetovažu sa inicijalima bivšeg (FOTO) 23:15 Vip 0
Alo/A.M. GOLIŠAVI U KRUPNOM KADRU Sindi pokazala 10 godina mlađeg dečka, ceo istetoviran, žene za njim lude (FOTO) 22:30 Vip 0
ALO/D.L. SVI SU ZANEMELI OD NJEGOVE TETOVAŽE Poznati NFL igrač šokirao novim izgledom (FOTO) 13:40 Sport 0
Alo/N.S. PEVAČICA OSTALA U ŠOKU Janu Todorović je iznenadio obožavatelj koji je istetovirao njen lik i ovaj natpis (FOTO) 17:13 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ZAUVEK PRECRTAO BIVŠU SUPRUGU Otkriveno zbog čega se Kristijan odlučio na ovaj šok potez, progovorio i o optužbama za zlostavljanje 15:06 Vip 0
Alo/M.Č. TETOVAŽE SINOVA LJUBIO SAM UMESTO IKONA! Đani ispričao anegdotu iz svog života i zaprepastio javnost! 07:30 Vip 0
Alo.rs "POMOZITE IM AKO POGINEMO" Majke širom Ukrajine "tetoviraju" decu, a razlog je šokirao celu planetu (FOTO) 11:26 Vesti 1
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0