Alo/J.M. PREMINULA ZVEZDA GOSPODARA PRSTENOVA! Glumac izgubio bitku sa opakom bolešču, porodila slomljena od bola! 13:02 Vip 0
Alo/J.M. BETMEN LJUBI SRPKINJU! Holivudski glumac već godinama voli ženu našeg porekla, a evo o kome je reč! 13:54 Vip 0
Alo/J.M. NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU! Popularni glumac u šokantnoj ispovesti izneo je sve detalje, a evo šta je rekao o preminulom sinu! 18:32 Vip 0
Najžena.rs Poznati holivudski GLUMAC dao je najbolji ODGOVOR na pitanje kako je moguće biti VERAN jednoj ŽENI punih 50 godina! 16:09
Alo/K.G. NIŠTA NE UKAZUJE DA JE NAMERNO PUCAO! Advokati Aleka Boldvina traže da sud odbaci tužbu! 23:59 Vip 0
Alo/Đ.M. DAVAO JE GLAS LEGENDARNOM ČARLI BRAUNU! Ubio se čuveni glumac u 65. godini života, porodica slomljena! 11:06 Vip 0
Alo/Đ.M. NAĐEN SA PROSTRELNOM RANOM NA GLAVI! Ubio se sin slavnog glumca koga ćemo gledati u filmu "Južni vetar" 10:33 Vip 0
Alo/J.M. BILO ME JE STRAH DA ĆE ME POJESTI! Bivša devojka Entoni Hopkinsa otkrila monstuozne detalje iz njihovog života, izgovorila gnusne optužbe! 12:15 Vip 0
Najžena.rs IZGLEDA KAO DA MU JE TETKA, ALI NJEMU TO NE SMETA Kijano Rivs ne haje za RUŽNE komentare na račun njenog izgleda! 20:46
Alo/Đ.M. REŠI SE TE ODVRATNOSTI! Ben zbog Džej Lo nikada ne skida majicu na plaži, a sada je konačno otkriveno i šta mu je sve branila da uradi! 23:59 Vip 0
Alo/J.M. UPOZNALI SU SE KADA JE IMALA 19 GODINA! Poznati glumac i njegova tri decenije mlađa supruga uhvaćeni na plaži u ovom izdanju, svi prisutni u šoku! 11:45 Vip 1
Alo/Đ.M. ALEK BOLDVIN NIJE PREDAO TELEFON! Isplivali novi detalji o ubistvu koje je šokiralo ceo svet, sledi neviđeni preokret u istrazi! 23:30 Vip 0
Alo/D.S. PREMINUO LEGENDARNI HOLIVUDSKI GLUMAC SIDNI POATJE Umro je u 94. godini, uzrok smrti još uvek nepoznat! 17:00 Vip 2
Alo/Đ.M. ĆERKA GA SE ODREKLA ZBOG ŠVALERKE! Mister Bin našao 26 godina mlađu ljubavnicu i šutnuo suprugu za 26 sekundi, skandal neviđenih razmera! 11:59 Vip 0
Alo/Đ.M. STAVLJAO JE RUKE NA MOJE GRUDI I PRETIO! Poznata pevačica iznela šokantne optužbe na račun Zverke iz serije "Se*s i grad", a tu se nije zaustavila! 23:59 Vip 0
Alo/I.G. HUMAN GEST GLUMAČKE LEGENDE! Švarceneger donirao paprenu sumu novca za kuće ratnih veterana! 13:42 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0