Alo/K.G. DEBELO MOJE, SLATKO! Marko i Viki u nikad većoj ljubavi, ona mu oprostila izdaju sa Marijanom Zonjić! 20:42 Vip 0
Alo/I.G. MARKO PROLIO GORKE SUZE! Zadrugar potpuno slomljen zbog Viki, njena reakcija iznenadila sve! 22:15 Vip 0
Alo/K.G. TREŠĆE SE ZIDOVI BELE KUĆE! Marijana otkrila da neće prepustiti Marka Viki: Boriću se za njega! 18:59 Vip 0
Alo/K.G. ŽESTOKO POPLJUVAO BIVŠU ŽENU I NJENOG DEČKA! Dejan surovo o svađama Dalile i Cara, pa otkrio kada će se on umešati u njihov odnos: Posoliću ja to! 15:18 Vip 0
Alo/K.S. BIĆEMO ZAJEDNO, OBEĆAO MI JE! Marijana otkrila sve detalje, Viktorija će se razbesneti kad čuje za ovo! 14:57 Vip 0
Alo/K.S. DRAMA SE NASTAVLJA! Marijana brutalno napala Viki, pljuštale provokacije, pretnje i gnusne uvrede (VIDEO) 11:42 Vip 0
Alo/K.S. UDARILA JE PESNICOM U GLAVU! Brutalna tuča Viktorije i Marijane šokirala zadrugare, jezive scene u rijalitiju! (VIDEO) 07:56 Vip 0
Alo/K.G. DEFINITIVNO KRAJ! Viki shvatila da Marko želi da ima dve devojke, pa stavila tačku na njihov odnos: Mi smo završili! 17:58 Vip 0
Alo/J.M. NAJVEĆI RASKID U ZADRUZI?! Nastao haos, njih dvoje u raspravi koja je presudila odnosu i vezi koju su imali! 15:20 Vip 0
Alo/K.G. KOD NJEGA DOŠLA DA JE TEŠI! Viki se jadala Zoli kako se oseća nakon poljupca Marka i Marijane, on joj dao savet zlata vredan! 12:39 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM! Marijana razotkrila Anu šta radi Anđelu iza leđa, posle ovoga više ništa neće biti isto! 14:00 Vip 0
Alo/K.G. NJIHOVA LJUBAV BOLI! Dalila i Car progovorili o svojim trenutnim problemima, a onda se sa Viki dotakli Marka, pa joj dali savet zlata vredan! 08:54 Vip 0
Alo/K.G. PALO REŠETANJE! Miki brutalno isprozivao zadrugare, za Ša rekao da je "budala stoleća" , a Dalilu ismejao za sve pare! 13:26 Vip 0
Alo/I.G. HISTERIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Viki doživela pomračenje, pokušala da se diskvalifikuje, demolirala sve pred sobom! (VIDEO) 18:52 Vip 0
Alo/K.G. NAPOKON DEFINISALI ODNOS! Viki misli da je Marko ne voli, a on na sve načine pokušavao da joj objasni šta želi 09:42 Vip 0
Alo/ K.S. NAKON ŠTO JE SAZNAO ZA NJENU AFERU SA POZNATIM PEVAČEM! Osmakčić zapenio na Viki, izgovorio nešto još skandaloznije što je sve šokiralo! 09:28 Vip 0
Pink/Alo/J.M. OGLASIO SE BRAT MARKA OSMAKČIĆA! Sumnja da bi Zadrugar bio zaljubljen u Viki, svom bratu je poručio ovo! 22:45 Vip 0
Alo/I.G. VIKI I MARKO U ŽESTOKOJ AKCIJI! Prepustili se strastima i pred zadrugarima imali se*s (VIDEO 18+) 08:20 Vip 0
Alo/D.S. BEZ IMALO SRAMA I BLAMA Viki i Marko u punoj sobi imali žestoku akciju, zadrugari šokirani! (VIDEO 18+) 20:23 Vip 0
Alo/D.S. PROPAO U ZEMLJU OD SRAMOTE Viki se "pohvalila" brojem klijenata u krevetu, Osmakčić je dodatno potkačio 15:46 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26