Alo/A.J. VAĆARILA SAM SE SA MALOLETNIKOM, PA ME PRIJAVIO POLICIJI Maca Diskrecija bila sa tinejdžerom, pa nastao haos u hotelu 17:47 Vip 0
Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ UPALA U STUDIO JOVANE JEREMIĆ Danima ratovale, pljuštale i pretnje, a svi čekaju voditeljkinu reakciju 17:35 Vip 3
Alo/A.J. TO VIŠE NE IZGLEDA KAO POPRSJE Iva Grgurić šokirala fotografijom, grudi u prvom planu, dobila hit komentare 21:30 Vip 0
Alo/Đ.M. OVAKO MAJA MARINKOVIĆ ZAVODI MUŠKARCE Starleta otkrila dugo čuvanu tajnu, pokazala trik koji je delovao na brojne muškarce iz rijalitija (FOTO) 13:31 Vip 0
Alo/Đ.M. PREDIVNE VESTI U DOMU ALEKSANDRE I DEJANA! Ne kriju sreću, odmah objavili o čemu se radi, a čestitke pristižu sa svih strana (FOTO) 07:58 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NAKON SKANDALA Tamara Đurić uhvaćena sa mužem i ćerkom, svi su šokirani gledali samo u jedno 22:40 Vip 0
Alo/Đ.M. PRONAŠLI SU MI TUMOR NA LEVOJ DOJCI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon operacije, poslala jaku poruku svim ženama 11:25 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. UNAKAZILI SU ME, DOĐE MI DA IH TUŽIM Aleksandra Nikolić o paklu kroz koji je prošla, ne može da jede uopšte i trpi velike bolove, a tu nije kraj mukama 11:18 Vip 0
Alo/Đ.M. OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Otkriveno koliko Kim Kardašijan zarađuje od Instagrama i to od samo jedne objave! 09:33 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. STANIJA DOBROJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA Imućni biznismen joj poklanja sve, odveo je na luksuzno putovanje, otkriveno i gde su se upoznali 09:10 Vip 2
Objektiv/Alo/Đ.M. VELIKA ISPOVEST MAJE MARINKOVIĆ! Starleta rešila da obelodani sve, priznala u kakvom je zaista odnosu sa Filipom i da li je i dalje zove Peca 11:50 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. UDAJE SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Starleta sprema venčanje nakon što je Peci oprostila prevaru, prijatelji ostali u šoku kada su čuli gde je lokacija 10:12 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. SVE JE BIO DOGOVOR ZBOG MARKETINGA?! Isplivali novi šokantni detalji nakon pomirenja Aleksandre i Pece, njen potez ih razotkrio 08:25 Vip 1
Alo/N.S. OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ Starleta je objasnila zbog čega je bila u policiji: Nije istina da mi je lupio šamar! 18:56 Vip 0
Informer/Alo/N.S. TAMARU ĐURIĆ NAPAO SUPRUG? Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici, isplivali svi detalji drame 16:22 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. JA SAM UNIKAT! Iva Grgurić bez dlake na jeziku progovorila o ostalim pobednicima rijalitija, oplela po bivšem pred ulazak u Zadrugu 6 14:27 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. PRIVEDENA MAJA MARINKOVIĆ! Starleta provela noć u samici, policajci je jedva smirili! 12:37 Vip 4
Blic/Alo/Đ.M. VOLI NJEGOVE PARE I LAGODAN ŽIVOT Prijatelji raskrinkali Aleksandru Subotić i otkrili pozadinu njenog pomirenja sa Pecom, skandal u najavi 08:29 Vip 0
Alo/Đ.M. ALEKSANDRA OBJAVILA PRVU FOTKU SA PECOM NAKON PREVARE Subotićeva ne skida osmeh sa lica, a evo šta je svima poručila (FOTO) 07:23 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0