"PLJUVAO ME, PREBIO KAIŠEM U KUPATILU I TERAO DA SPAVAM NA ULICI" Jelena Dokić u četvrtak sahranjuje oca, a ovako je pričala o Damiru 15:50 Vip 0
'' VIŠE BI VOLEO DA SAM SA TERORISTOM, NEGO SA HRVATOM'' Devojčica sa fotke je doživela nasilje od oca o kom je javno govorila 06:00 Vip 0
DA LI STE SKORO VIDELI JELENU DOKIĆ? Bila je mršava još u januaru, ali do aprila se bukvalno prepolovila – a evo i kako! 15:41
PLAŠILA SAM SE DA ĆE DA ME UBIJE Potresna ispovest slavne teniserke, dugo o ovome nije smela da priča 18:22
ZAISTA REALNO MRŠAVLJENJE, ZA GODINU DANA SKINULA 53 KILOGRAMA Jelena Dokić se prepolovila, ni trunku nije gladovala, a napravila ogromnu transformaciju 13:36
VIŠE NE IZGLEDA OVAKO Šok promena naše bivše teniserke, kad se pojavila, ostavila je sve bez teksta (FOTO) 07:34
POBEDILA JE MNOGE BITKE! Devojčicu sa fotke je otac tukao - zamalo nije digla ruku na sebe, zamera joj ljubav sa Hrvatom 06:00 Vip 0
BIVŠA TENISERKA OTKRILA JEZIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI "Bio je velika pijanica i zlostavljao me deset puta gore kada je pod alkoholom" 09:20
NAZIVALI JE KITOM Jelena Dokić svima zapušila usta, smršala 20 kilograma, pa poručila samo jedno 15:49
NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA Brutalna transformacija Jelene Dokić, svi zanemeli zbog njenog izgleda 19:03
BAŠ NEMA SREĆE Jelena Dokić KRVAVA napustila trku Formule 1, morala HITNO kod lekara: Preživeću... (VIDEO) 17:46
BIZARNO, DA NE MOŽE BIZARNIJE Jelena Dokić doživela neverovatnu povredu, lečili je u boksu Mercedesa (VIDEO) 19:02
NOVA STRAŠNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ Posle zlostavljanja htela da se pomiri sa ocem, evo šta je on uradio 11:38
ARINA, NEMOJ DA BEŽIŠ Sjajan gest Jelene Dokić i Sabalenke, pomažu ženama koje su bile žrtve porodičnog nasilja 12:11
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OTKRIVENE ''CRVENE TAČKE'' EVROPE, DVE SU NA BALKANU! Ove mape Zapad ne sme da ignoriše, posledice mogu biti KATASTROFALNE 09:14 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06