GASTOZ GRLI ATRAKTIVNU CRNKU U NOĆNOM IZLASKU! Isplivale fotke, svi se pitaju kakva je Anđelina reakcija 15:59 Vip 0
"PRAVILI SU PROGRAM, TO SU BILI DOGOVORI" Gastozov otac raskrinkao njegov odnos sa Anđelom, nije mogao više da ćuti 00:35 Vip 0
U JEKU PRIČA O RASKIDU! Evo šta se dešava sa Anđelom i Gastozom, sada je sve jasno (FOTO) 01:35 Vip 0
UPOZNAJTE VUKA ĐURIČIĆA! Anđela pokazala brata koji se ne eksponira u javnosti, pljušte komentari: ''Stvarno dobar frajer'' 17:50 Vip 1
ANĐELA SE VRATILA KOD GASTOZA U STAN On objavio fotografiju, jedan detalj ih razotkrio! (FOTO) 14:20 Vip 0
OVO JE DEFINITIVNO KRAJ Anđela se iselila iz Gastozovog stana, imaju jedan dogovor nakon raskida 09:10 Vip 0
PROVOKATIVNI SELFI ANĐELE ĐURIČIĆ U LIFTU! Ogroman prorez na grudima i bez brushaltera (FOTO) 23:50 Vip 0
"PAŠĆE KRV AKO ANĐELA UĐE" Učesnica Elite zapretila Đuričićevoj nakon monstruoznih uvreda: "Platiće mi za sve" 14:25 Vip 0
"RASKINULI SU, IZAŠLA JE IZ STANA" Kraj ljubavi Anđele i Gastoza, jedna poruka ih razotkrila? 09:27 Vip 0
GASTOZ NAPUSTIO EMISIJU, ANĐELA OSTALA U SUZAMA Marinković zbog jedne reči, momentalno izleteo napolje! 09:45 Vip 0
GASTOZ UPAO NA PINK ZBOG ANĐELE ĐURIČIČ Voditeljka šokirana, odmah napravio haos: "Odvalio sam se od života" 07:40 Vip 0
STRAŠNI SUD MILENE KAČAVENDE! Oplela po Karleuši, Eni Čolić i Anđeli Đuričić: ''Glibava je i štrokava, kakva je ovo Rosalinda frizura?'' (VIDEO) 21:47 Vip 0
"NISU NJIH DVE TOLIKO RAZLIČITE" Matora šokirala priznanjem o Aniti i Anđeli, urnisala bivšu devojku! 18:35 Vip 0
GASTOZ VARA ANĐELU? Evo šta se dešava nakon Elite, bivši rijaliti učesnik otkrio skandalozne detalje 08:15 Vip 0
''KONSTANTNO SMO NA NEKOJ LITICI'' Gastoz i Anđela ogolili dušu pred kamerama, priznala po čemu se Nenad razlikuje od drugih momaka 22:50 Vip 0
SAZNALO SE TEK SAD Evo da li je Anđela Đuričić bila Gastozova rijaliti igra, mnogi su sumnjali u ovo 07:35 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
DEVOJČICA (12) ZBOG SUPERGRIPA ZAVRŠILA U KOMI Doktori je poslali kući, mislili da je običan virus! TAD JE POČEO PAKAO 15:10 Vesti 0