OVO JE DEFINITIVNO KRAJ Anđela se iselila iz Gastozovog stana, imaju jedan dogovor nakon raskida 09:10 Vip 0
PROVOKATIVNI SELFI ANĐELE ĐURIČIĆ U LIFTU! Ogroman prorez na grudima i bez brushaltera (FOTO) 23:50 Vip 0
"PAŠĆE KRV AKO ANĐELA UĐE" Učesnica Elite zapretila Đuričićevoj nakon monstruoznih uvreda: "Platiće mi za sve" 14:25 Vip 0
"RASKINULI SU, IZAŠLA JE IZ STANA" Kraj ljubavi Anđele i Gastoza, jedna poruka ih razotkrila? 09:27 Vip 0
GASTOZ NAPUSTIO EMISIJU, ANĐELA OSTALA U SUZAMA Marinković zbog jedne reči, momentalno izleteo napolje! 09:45 Vip 0
GASTOZ UPAO NA PINK ZBOG ANĐELE ĐURIČIČ Voditeljka šokirana, odmah napravio haos: "Odvalio sam se od života" 07:40 Vip 0
STRAŠNI SUD MILENE KAČAVENDE! Oplela po Karleuši, Eni Čolić i Anđeli Đuričić: ''Glibava je i štrokava, kakva je ovo Rosalinda frizura?'' (VIDEO) 21:47 Vip 0
"NISU NJIH DVE TOLIKO RAZLIČITE" Matora šokirala priznanjem o Aniti i Anđeli, urnisala bivšu devojku! 18:35 Vip 0
GASTOZ VARA ANĐELU? Evo šta se dešava nakon Elite, bivši rijaliti učesnik otkrio skandalozne detalje 08:15 Vip 0
''KONSTANTNO SMO NA NEKOJ LITICI'' Gastoz i Anđela ogolili dušu pred kamerama, priznala po čemu se Nenad razlikuje od drugih momaka 22:50 Vip 0
SAZNALO SE TEK SAD Evo da li je Anđela Đuričić bila Gastozova rijaliti igra, mnogi su sumnjali u ovo 07:35 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ OTKRILA SVE O TRUDNOĆI Progovorila o blagoslovenom stanju: "Gastoz će biti idealan otac" 07:55 Vip 1
MINIJATURNI BIKINI KOJI JEDVA POKRIVA INTIMU! Anđela Đuričić na jahti uživa za sve pare, snimala se bez trunke šminke 19:20 Vip 0
IZNENAĐUJUĆI POTEZ GASTOZA I ANĐELE Odneli iz rijalitija 150.000 evra, a sad su otišli korak dalje, malo im je? 18:02 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26