RASKRINKANE NOVE LAŽI ANĐELE ĐURIČIĆ! Objavljeni dokazi njene afere sa Pavlom Jovanovićem, Gastoz će se držati za glavu! (FOTO) 23:40 Vip 0
"DA MI JE SVE PRIZNALA, OSTAO BIH SA NJOM" Raskinuli Anđela i Gastoz, preko ovoga nije mogao da pređe! 08:15 Vip 0
"PRAVILA MU JE SCENE" Raskrinkani novi detalji afere Anđele i Pavla, Gastoz će doživeti nervni slom: "Preselila se kod njega" 01:00 Vip 0
"PREDVIDEO SAM U STARTU DA ĆE BITI TAKO" Anđelin otac ne može više da ćuti o Gastozu nakon njihovog raskida 00:40 Vip 0
NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI Gastoz pakuje stvari i odlazi, javno saopštio odluku u programu uživo 23:40 Vip 0
"NE MOŽE OČIMA DA TE GLEDA, POMIRI SE SA TIM" Anđela dobila šok informaciju, jeca na sav glas, ovakva nije bila ni sa Zvezdanom! 12:10 Vip 0
ALARMANTNO STANJE ANĐELE ĐURIČIĆ Urlici se prelamaju imanjem, a pogled unezveren, šok scene u rijalitiju (VIDEO) 07:50 Vip 0
"LAŽE NA BOGA NE MISLI" Isplivali dokazi o odnosu Anđele Đuričić i Pavla, sad je sve jasno! 08:00 Vip 0
AFERA ANĐEO ČUVAR POSVAĐALA GASTOZA I ANĐELU! Bivši zadrugara zakuvao priču u Beloj kući, Marinković gubi poverenje (VIDEO) 09:59 Vip 0
PROGLAŠENI NAJVEĆIM FOLIRANTIMA Razotkriveni Anđela i Gastoz, učesnici nisu mogli više da ćute 23:45 Vip 0
PONOVO SE UPETLJALA U LAŽI Ivan Marinković raskrinkao nove detalje afere Anđele i Pavla, Đuričićeva doživela slom 23:25 Vip 0
GASTOZ ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM Pavle Jovanović se hitno oglasio i otkrio šta se desilo na Zlatiboru između Anđele i njega 22:00 Vip 0
"TU NEMA NI LJ OD LJUBAVI, STALNO GA PONIŽAVA" Gastozov drug pobesneo na Anđelu: "Imam sve klipove!" 20:45 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA ANĐELE I GASTOZA Marinković joj uputio brutalne psovke, Đuričićeva doživela nervni slom 01:00 Vip 0
GASTOZ PRED ANĐELOM SAZNAO INFORMACIJE SPOLJA Djuričićeva prebledela kad je čula šta je njegov najbolji drug potvrdio! (VIDEO) 16:45 Vip 0
"ANĐELA JE ISKORISTILA PAVLA" Gastozov prijatelj raskrinkao tajne Đuričićeve, pa urnisao Pavla Jovanovića: "Ovca za šišanje" 18:47 Vip 0
"ANĐELA I GASTOZ SU IMALI INITMNE ODNOSE" Pojavile se šokantne tvrdnje, zadrugarka razvezala jezik: "Lično sam videla, dogovorili su da se ne snima" 15:20 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPSKA ZEMLJA PREKIDA SVE ODNOSE SA RUSIJOM Oglasio se poznati političar, pa otkrio sve 20:04 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30