Telegraf/Alo/Đ.M. OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Marko Osmakčić je pretukao trudnu Viktoriju Mitrović u rijalitiju, a sada je otkriveno sve o krivičnoj prijavi 16:07 Vip 1
Alo/Đ.M. OGLASIO SE BRAT MARKA OSMAKČIĆA Pretpostavlja se da ga je on čekao nakon bega iz rijalitija, a ono što je poručio dodatno će razbesneti sve (FOTO) 15:35 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE OTAC MARKA OSMAKČIĆA Lažirao je smrt da bi sina izvukao iz Zadruge, videli smo ga samo jednom i tada je sinu izgovorio nešto užasno 15:06 Vip 2
Alo/N.S. BRINE ME ŠTO JOJ JE PRETIO, PLAŠIM SE ZA DETE Oglasila se baka Regina: Ovo su ubice! 14:40 Vip 0
Alo/N.S. OGLASILI SE I ONI Bivši zadrugari koji su tokom rijalitija izgubili roditelje, ostali u šoku nakon postupaka Marka Osmakčića 14:15 Vip 0
Alo/N.S. VIKI BESNA NA ZOLU Nakon svih saznanja i monstruozne prevare veka, Čolić i dalje brani svog druga 13:45 Vip 1
Alo/N.S. OVO MANGUPI NE RADE Oglasio se i Mensur Ajdarpašić, nije birao reči za Marka Osmakčića 13:24 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.S. TUŽBA ZA MARKA OSMAKČIĆA Ana Spasojević se oglasila, pa prokomentarisala prevaru veka 11:51 Vip 0
Alo/N.S. U TRI MINUTA TI SI DONELA 3 RAZLIČITE ODLUKE Anđelo Ranković posavetovao je Viki da ne brza 09:35 Vip 0
Alo/N.S. ŠOK! ĐEDOVIĆ SKLOPIO KOCKICE Marko misli da je porodica Osmakčić sve to uradila kako bi Viki prekinula trudnoću 08:45 Vip 0
Alo/N.S. ZOLA SE KAJE ŠTO SE DRUŽIO SA NJIM Čolić šokiran skandaloznim postupkom bivšeg druga Marka Osmakčića 08:15 Vip 0
Alo/N.S. POŠTO STE UMRLI, JA ĆU DONETI ŽIVOT NA SVET! Rasuta u komade, Viktorija van sebe donosi odluku: Ne rađa se dete iz inata! 07:50 Vip 0
Alo/N.S. MONSTRUOZNA PREVARA VEKA! Viktorija presekla, rodiće dete, zadrugari zgroženi i besni na porodicu Osmakčić 07:22 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKTORIJI SAOPŠTENA GNUSNA LAŽ PORODICE OSMAKČIĆ Zadrugarka se slomila u programu uživo, Mitrovićeva van sebe poručila samo jedno 22:53 Vip 1
Alo/Đ.M. PREBIO TRUDNU DEVOJKU I LAŽIRAO OČEVU SMRT Skandalozna prošlost Marka Osmakčića, napravio dete u rijalitiju, a tu nije kraj njegovim užasima 22:28 Vip 1
Alo/Đ.M. JA SAM U ŠOKU! Maja Marinković ne može da dođe sebi nakon skandalozne i morbidne prevare porodice Osmakčić 22:08 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA Marko Osmakčić nakon što je priznao da je lažirao očevu smrt javno isprozivao ovu zadrugarku (VIDEO) 21:33 Vip 3
Alo/Đ.M. OTAC JE NIKAD BOLJE Marko Osmakčić priznao sve, zadrugar pobegao u Švajcarsku, obmanuli su naciju! (VIDEO) 21:04 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE LAŽNA SAHRANA Osman Karić šokiran, javno prozvao Osmakčiće, Stefanov otac nije birao reči: Bog sve vidi (FOTO) 19:47 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
NAJTRAŽENIJA BILJKA U DECEMBRU U SRBIJI Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna! 12:45