Alo/Đ.M. NAJVEĆA SELJAČINA KOJA JE IKADA UŠLA U RIJALITI! Marko Osmakčić na stubu srama, zadrugari i javnost nikad brutalniji prema njemu nakon skandala! 10:28 Vip 0
Alo/Đ.M. KRIVO MI JE ŠTO JE NISAM VIŠE TUKAO! Skandalozna izjava Osmakčića nakon što je brutalno gurnuo i udario Anu, javnost traži diskvalifikaciju! 07:40 Vip 1
Alo/Đ.M. STIGLO HITNO PISMO IZ PRODUKCIJE! Najveća kazna ikada u rijalitiju za Viki i Marka nakon što su pretukli Anu Spasojević! 07:22 Vip 0
Alo/K.G. OTKAČI SE OVE BUDALE! Miki rekao Viki da je Marko glavni krivac za njeno stanje i ponašanje, pa joj dao savet šta da promeni! 22:31 Vip 0
Alo/D.S. NEVIĐENI HAOS, OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI Osmakčić optužio Viki da je ona kriva za sve, Mitrovićeva na ivici nervnog sloma! 19:48 Vip 0
Alo/D.S. IMANJEM SE PROLAMALI JEZIVI URLICI Viki Mitrović u nikad većem rastrojstvu, nakon haosa grebala na kapiju! 19:32 Vip 0
Alo/K.G. OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Viki nasrnula na Marka, pa mu pocepala majcu, on je brutalno izvređao, obezbeđenje odmah uletelo! 18:47 Vip 0
Pink/Alo/K.G. KLASIČNA FEJK PRIČA! Kristijan i Kristina osuli žestoku paljbu po vezi Marka i Viki, nisu birali reči! 19:47 Vip 0
Alo/D.S. RAVNOPRAVNOST JE NEMOGUĆA! Dejan šokirao svojim izlaganjem, Dragojević ne veruje u jednakost polova 19:12 Vip 0
Alo/Đ.M. KAMERA ZABELEŽILA HAOS! Evo šta se dešavalo u spavaćoj sobi tokom emisije uživo, pobegli iz programa i tukli se! (FOTO) 10:19 Vip 0
Alo/J.M. PORUČIO JOJ DA NE ŽELI DA BUDE SA NJOM! Marko Osmakčić surovo odbio zadrugarku i ponizio je! 19:25 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. TOTALNI KARAMBOL! Aleks i Car žestoko zaratili, pale teške reči, a za sve su krivi njih dvojica! 19:09 Vip 0
Alo/D.S. NI ROĐENDAN DETETU NIJE ČESTITALA Baka Viki Mitrović očajna zbog njenog ponašanja: Sve za Marka radi, sramota me je! 14:08 Vip 1
Alo/Đ.M. ZADRUGARKA PALA U NESVEST! Viki se srušila u spavaćoj sobi, nisu mogli da joj izvade jezik, ukočila joj se vilica! (VIDEO) 10:03 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA MOMENTALNO REAGOVALA! Viki Mitrović brutalno kažnjena nakon što je udarala i čupala zadrugarku! 09:44 Vip 0
Alo/Đ.M. KRENULA DA JE ČUPA I UDARA! Žestoka tuča Viktorije i Marijane, obezbeđenje uletelo momentalno! 07:52 Vip 1
Alo/K.G. NIJE DA JA SILIM... Marko Osmakčić odgovorio na žestoke prozivke da Viki se*sualno iskorišćava! 22:36 Vip 0
Alo/Đ.M. KOLAPS MARKA I MENSURA! Osmakčić se zaleteo na cimera, obezbeđenje uletelo momentalno! 18:11 Vip 0
Alo/K.G. DEJAN ODMAH PRITRČAO DA JE PODIGNE! Nakon žestoke svađe i prolivenih suza, pala u nesvest na sred sobe! 13:17 Vip 0
Alo/K.G. TOTALNI HAOS! Marko Osmakčić i Sandra Rešić zaratili kao nikad do sad, ona mu brutalno sasula u facu: Da ti je dala Aleksandra bio bi sa njom! 12:49 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35