Alo/Đ.M. KU**INSKA POLITIKA! Dejan Dragojević zgrožen ponašanjem Viktorije Mitrović, žestoko opleo po njoj, ovo od njega nismo očekivali 14:00 Vip 1
Alo/N.D. OTKRIO JAVNO Marko Osmakčić u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! obelodanio šta planira da uradi sa Viki nakon što napusti Zadrugu 5 11:00 Vip 3
Alo/ Nina Denda VELIKA ISPOVEST Marko Osmakčić ekskluzivno za Alo! prvi put o bekstvu iz Zadruge, Viki i teškom odrastanju 09:00 Vip 6
Alo/Đ.M. MISLILI SU DA IH KAMERA NE SNIMA Viki i Zola u jeku svađe otkrili u kakvom su odnosu, prevarili naciju i zadrugare, u pitanju je ovaj plan 18:00 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLI GA Viktorija Mitrović i Zola priznali šta su radili na žurki misleći da ih kamere ne snimaju, Filip Car raskrinkao njihov plan 17:15 Vip 0
Alo/N.S. JA SAM SIGURNA DA SE ZOLI SVIĐAM Viki otkrila sve, pa priznala šta se dešava između Čolića i nje 14:50 Vip 0
Alo/N.S. ONA ZA MENE NIJE MAJKA! Oglasila se bivša zadrugarka, pa oplela žestoko po Marku Osmakčiću i Viktoriji Mitrović 19:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ABORTISALA SAM I VIŠE ME NIŠTA NE DOTIČE Šok izjava Viktorije Mitrović u programu uživo, voditeljka ostala bez reči, spomenula i Osmakčića 14:36 Vip 0
Alo/N.S. NE ODVAJA SE OD VIKI Zola otvorio nove teme sa njom, pa pričali o životu nakon Zadruge 20:21 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVA AFERA DRMA ZADRUGU 5! Otkriveno sve o Neveninoj skandaloznoj prošlosti, bila u vezi sa makroom, a sada se oglasili i njeni najbliži 18:45 Vip 0
Alo/A.M. RADILA SI ZA 200 EVRA Viktorija je ovu zadrugarku optužila da se bavi prostitucijom, ona briznula u plač: Upoznale smo se na šljaci (VIDEO) 11:52 Vip 0
Alo/A.M. ZOLI SE SVIĐA VIKTORIJA Nevena Savić doživela pomračenje zbog Čolića, pa iz sve snage zaurlala na Viki, skandal za crnim stolom 10:05 Vip 0
Pink/Alo/A.M. OSMAKČIĆE OPTUŽUJU ZA SMRT TRUDNE DEVOJKE Franjo se konačno oglasio, pa izrekao monstruozne reči na njen račun 21:21 Vip 0
Alo/N.S. MORA PSIHIČKI DA SE STABILIZUJE Oglasila se najbolja drugarica Viktorije Mitrović, evo šta je ona imala da kaže nakon njene kiretaže 22:00 Vip 0
Alo/N.S. TAJNA PORUKA ZA VIKI? Marko Osmakčić opet javnost ne prestaje da šokira: Naš odnos je bio rolerkoster! 19:39 Vip 0
Alo/A.J. POSLAO VIKTORIJI PORUKU? Marko Osmakčić iznenadio javnost, ovako nešto od njega niko nije očekivao 10:45 Vip 2
Alo/A.J. KAO NEKO KO JE BEZ OCA, MENI JE OVO FUJ Bivša zadrugarka osudila postupak lažiranja smrti Franja, pa oplela po Osmakčićima 10:15 Vip 0
Alo/A.J. DEJAN NIJE DAO ALEKS DA ODGOVORI NA PITANJE O ABORTUSU Nikolićeva priznala da li se kaje 08:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26