Alo/A.J. POKAJALA SAM SE ŠTO SAM ABORTIRALA Viki progovorila o tajnim viđanjima sa Osmakčićem, otkrila šta joj je porodica najviše zamerila, pa priznala ovo 16:32 Vip 0
Alo/A.J. TVRDE DA JE ON DALILIN DEČKO Dragojevićkini fanovi smatraju da joj je on uteha posle Cara, odao ga ovaj detalj 15:53 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MILJANA LETELA SAMO PAR DANA NAKON INTERVENCIJE Doktorka upozorila: Šest nedelja posle operacije želuca ne sedajte u avion 15:10 Vip 2
Alo/N.D. MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SMAJENJA ŽELUCA! Marija Kulić se oglasila za Alo! nakon ćerkine hosptalizacije 10:45 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. MENSUR BACIO OKO NA DEJANOVU ALEKSANDRU?! Zadrugar progovorio o njihovom odnosu, otkrio detalj detalj koji će Dragojevića razbesneti 22:00 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. DALILI DRAGOJEVIĆ PODRŠKA OKREĆE LEĐA?! Besni na zadrugarku zbog bahatosti, izneli šok detalje u javnost: Njoj je biznis da uzima pare od nas 18:24 Vip 4
Alo/Đ.M. DVE GODINE SE ČEKALO NA OVO SUOČAVANJE Večeras oni stižu u emisiju kod Milana, vreme je da istina konačno ispliva na videlo! 15:50 Vip 0
Alo! / N. Kiš EKSKLUZIVNI ALO PAPARACO! Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić u tajnoj vezi, oprostila mu mrtvu bebu! (FOTO) 07:00 Vip 2
Alo/Đ.M. MINA VRBAŠKI SE NIJE POJAVILA Šok na početku emisije, zadrugarka prekršila ugovor, Dušića Jakovljević momentalno reagovala 22:46 Vip 1
Alo/Đ.M. OGLASILA SE DALILA NAKON SUSRETA SA MAJKOM Dragojevićka priznala kako je Emina reagovala posle svega, spomenut i Dejan 19:10 Vip 3
Pink/Alo/A.J. AKO ON DOŽIVLJAVA LINČ, JA DOŽIVLJAVAM APOKALIPSU Dalila odgovorila Caru na otvoreno pismo, pa mu poručila da je najveća kukavica koju je upoznala 07:23 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. U TAJNOJ SU VEZI, KRIJU SE ZBOG PORODICA! Dalila Dragojević i Filip Car potpuno raskrinkani, otkriven njihov pakleni plan 10:35 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJIN POSTUPAK JE JAKO RUŽAN Finalistkinja Zadruge izašla iz rijalitija i osula paljbu po Marinkovićevoj, žestoko potkačila i Dalilu i Cara 07:57 Vip 0
Alo/Đ.M. FILIP BRUTALNO PONIZIO DALILU Car nastavlja da urniše bivšu nakon što je javno priznao da ga je sramota veze sa njom (FOTO) 13:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DALILA I DEJAN KONAČNO PODELILI IMOVINU! Odrekao se zajedničke kuće i psa u korist bivše žene, a zahtevao je samo jednu stvar i po nju dolazi odmah 09:00 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. ALEKS ŽELI ČETVORO DECE I VENČANJE SA DEJANOM Nikolićeva otvorila dušu, progovorila i o navodima da ju je prevario u Crnoj Gori 15:05 Vip 3
Blic/Alo/Đ.M. DEJAN I DAVID UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU Dragojevići uživaju punim plućima, otkriveno i ko im pravi društvo u Crnoj Gori 13:45 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. IZBODEN BIVŠI ZADRUGAR! Otkriveni svi detalji nakon što je hitno prebačen u bolnicu sa jezivim povredama, ničega se ne seća 12:51 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. BIVŠA UČESNICA JEDVA ČEKA DA IĐE U ZADRUGU 6 Gorko se kaje zbog greške od prošle godine, a sada je spremna da napravi haos 08:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BILA SAM FER PREMA NJEMU Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon što je Dejan navodno prevario 14:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0