Pink/Alo/Đ.M. VIDEO SAM NEKE SLIKE, NISU ZADOVOLJNI Mensur Ajdarpašić se čuo sa majkom i bratom, otkrio i šta su mu poručili, a za Milicu je imao jasnu poruku 17:03 Vip 0
Alo/N.S. MINA ME JE VIŠE CENILA! Skandal u emisiji, Mensur opet uzdiže bivšu devojku, Milica besni 11:40 Vip 0
Alo/N.S. MENSUR JE RASKINUO SA MILICOM ZBOG ŽENE IZ AMERIKE Otkriveni detalji, Mensur nije mogao da sakrije bes 09:27 Vip 1
Alo/N.S. NE STIDIM SE SVOG POREKLA! Milica se zacenila usred emisije, pa progovorila o nepravdi koju je doživela 07:59 Vip 0
Alo/N.S. HAOS U EMISIJI Mensur ne može da podnese kritike, pa udario na porodicu Veselinović 07:38 Vip 0
Alo/N.S. NISAM SE USUDILA DA POGLEDAM NEKE KLIPOVE Milica Veselinović prokomentarisala svoje učešće 22:55 Vip 0
Alo VOLIM MENSURA JOŠ UVEK Milica otkrila nove detalje veze sa Ajdarpašićem, pa priznala čega se najviše plaši (VIDEO) 02:30 Vip 0
Alo/N.S. JA SAM BILA DRSKA I BEZOBRAZNA Milica Veselinović shvatila kakvu je grešku napravila: Imam i ja neke kvalitete, samo ih nisam pokazala 13:50 Vip 0
Alo/N.S. VOLIŠ SAMO SEBE! Žestoka svađa Milice i Mensura, tresla se Bela kuća: Bilo ti je lepo tri meseca, a onda je ušla Ana Jovanović 20:08 Vip 0
Pink/Alo/A.M. MENSUR JE POKUŠAVAO DA ME POLJUBI Ana Jovanović odgovorila na prozivke Milice Veselinović, pa otkrila do sada nepoznate detalje odnosa sa Ajdarpašićem 21:00 Vip 0
Alo/A.M. BEZ DLAKE NA JEZIKU Milica priznala zbog čega se kaje iz odnosa sa Mensurom, pa nastao haos u Beloj kući 22:51 Vip 0
Alo/A.M. NE POMINJI MOJE DRIPCE, DA JA NE BIH TVOJE K*RVETINE Milica i Mensur ponovo zaratili, skandali pred sam kraj rijalitija 19:07 Vip 1
Alo/A.M. OVO NIJE MOGLA DA JOJ PREĆUTI Milica Veselinović brutalno odgovorila Sandri Čaprić, pa joj poslala žestoku poruku 18:38 Vip 0
Alo/N.S. PRIČALO SE DA JE BILA SA VLASNIKOM HLADNJAČE Milica Veselinović iznela detalje iz svog privatnog života: Moj najveći problem je što sam tvrdoglava 11:40 Vip 0
Alo/N.S. MENSUR POŠTUJE STEFANA VIŠE NEGO ON NJEGA Milica Veselinović progovorila o ratu dva bivša drugara, pa razvezala jezik 09:05 Vip 0
Alo/A.J. ISPOVEST MILICE VESELINOVIĆ: Progovorila o nagim fotografijama, tukla bivšeg dečka, pa otkrila da se plaši povratka u Varvarin 17:20 Vip 0
ALo/N.S. POKUŠALI DA SE OPERU Mensur negirao da je Milici ispričao sve mračne tajne svog bivšeg druga Karića 12:17 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NIJE JOJ OSTAO DUŽAN Osman Karić se oglasio nakon žestokih prozivki Milice Veselinović na njegov i Stefanov račun, ovo će se prepričavati 22:15 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0