Alo/N.S. NOVI RIJALITI PAR Smuvali se Milica Veselinović i Filip Car, evo šta je rekao Mensuru pre 5 meseci 09:20 Vip 0
Alo/M.K. JEDVA ČEKA DA JOJ PREBACUJE OVO Mik Đuričić rekao Maji da jedva čeka da Milica i Car završe zajedno, ona mu odmah odbrusila 02:00 Vip 0
Alo/M.K. PRIZNALA EMOCIJE PREMA CARU Milica otvorila dušu: Svi su provalili da sam srećna, ja idem po strani sada 23:30 Vip 0
Alo/M.K. MILICA ZNA ŠTA RADI Veselinovićeva prebacila Caru što nije prisniji sa njom, pa dobila poljubac 22:50 Vip 0
Pink/Alo/M.K. SVE ĆE IH POSTAVITI NA NJIHOVO MESTO Oglasio se Carev najbolji drug, pa prokomentarisao Maju i Milicu, a tek šta je rekao za Miljana, haos 22:30 Vip 0
Informer/Alo/N.S. ONA BI MOGLA DA BUDE SA NJIM Oglasila se majka Milice Veselinović, otkrila detalje odnosa sa Filipom Carom 20:11 Vip 0
Alo/N.D. " TO JE SLATKI FLERT" Milica Veselinović priznala emocije prema Caru: Svi vide da sam srećna 14:20 Vip 0
Alo/N.D. "PONIZILA SI SE" Nakon što su objavljene njihove prepiske, Filip i Milica prvi put oči u oči: Onaj glupander sa kojim si bila... 08:15 Vip 0
Alo/J.S KOGA ĆEŠ TI DA PONIŽAVAŠ? Maja urniše Bilal zbog pogleda ka Milici, obezbeđenje reagovalo (FOTO) 09:23 Vip 1
Republika/Alo/N.D. NEĆE VIŠE DA ĆUTI Mensur Ajdarpašić progovorio o odnosu sa Milicom, pa potkačio Kariće 22:23 Vip 1
Alo/N.D. GLUPAČO, SKLONI SE OD MENE Haos u Zadruzi, Maja ščepala Bilala za vrat, za sve je kriva ona 19:39 Vip 0
Alo/N.D. NJEGOVA DEVOJKA NIJE SAZNALA ZA NAS Milica Veselinović progovorila o dečku sa kojim je prebolela Mensura 15:10 Vip 0
Pink/Alo/M.K. GLUPOST NEMA GRANICU Mensur rekao da je Milica slala poruke njegovom bratu, pa prokomentarisao njeno ponašanje, šok 21:37 Vip 1
Alo/M.K. KULIĆKI UDARILI NA MAJČINSTVO Napali je da greške koje je imala sa ćerkama rešava na unuku 21:30 Vip 0
Alo/M.K. ONAKAV FRAJER JE TRČAO ZA MNOM Milica progovorila o Mensuru, Dragić joj rekao šta treba da radi, pa opleo po Aniti 20:00 Vip 0
Alo/N.D. PUKLA TIKVA Aleksandra Nikolić progovorila o krahu prijateljstva sa Milicom: Zaslužno je izglasana za najdvoličniju 10:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0