OLJA CRNOGORAC PROGOVORILA O BORBI ZA POTOMSTVO Imali smo nekoliko bezuspešnih pokušaja sa tri surogat majke 14:27
VODITELJKA RASPALILA PO BRENI, POMENULA NJENE GODINE Ogroman skandal: "Liči na svoje unuče, nije mi jasno kako je dozvolila ovo" 18:10 Vip 0
SKRAĆENO MI JE 10 GODINA ŽIVOTA, MISLILA SAM DA JE KRAJ Poznata voditeljka bila na ivici smrti, otkrila detalje agonije iz aviona 17:20 Vip 0
OLJA JEL TI OVO SESTRA ILI MAJKA? Bivša voditeljka pokazala majku, ljudi ostaju frapirani kad vide godine 13:05 Vip 0
LJUBILA POGREŠNOG, PA PROŽIVELA LJUBAVNI DEBAKL! Olja Crnogorac kivna na muški rod, pale teške reči 13:10 Vip 0
OBLAČIO ME KAO DEČAČIĆA, ISMEJAVAO! Naša voditeljka o stravičnom paklu kroz koji je prošla, niko nije znao šta joj se dešava! 13:49 Vip 0
ŠOKANTNO PRIZNANJE NAŠE VODITELJKE! Najbolja drugarica joj vračala, noćima nije spavala, jedva izvukla živu glavu 11:18 Vip 0
ŽELIM DA BOLNICE BUDU MOJA PROŠLOST: Olja Crnogorac izašla iz medijske ilegale i za Alo! progovorila o teškom periodu, potresna ispovest 19:00 Vip 0
OTKRIVENO KO ŽIVI U STANU UBIJENE KSENIJE PAJČIN Bivša voditeljka tvrdi da je u pitanju prevarantkinja koja je poznata policiji 17:15 Vip 0
MIŠIĆI MI SE PRETVARAJU U ŽELATIN, JEDVA DIŠEM Olja Crnogorac otkrila kako joj je terapija uništila život (FOTO) 12:38 Vip 0
VIŠE NE PRIPADAM MEDIJIMA Olja Crnogorac otvorila dušu, smatra da su je zlobnici loše prikazali u javnosti 18:30 Vip 0
IDEM SVOJOJ KUĆI DA UMREM Naša voditeljka progovorila kroz kakav pakao je prošla, ovo je dotuklo! 11:51 Vip 0
Ermin Biberović OŽENJENI BIZNISMEN RASKINUO SA OLJOM CRNOGORAC Isplivali svi detalji ljubavnog brodoloma, a evo za čim voditeljka najviše pati 15:10 Vip 0
Nina Denda SNIMILA KAKO OTPUŠAVA WC ŠOLJU! Olja Crnogorac objavila video i šokirala fanove 17:35 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26