Alo!/Mediji PIROĆANCI U ŠOKU NAKON JEZIVOG UBISTVA SANJE ''Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok je deci kupovala voće'' 21:11 Hronika 0
Alo!/Mediji TUŽAN DAN U PIROTU Sahranjena Sanja M. koju je mučki, hicem u glavu, upucao bivši partner 17:32 Hronika 0
Alo.rs/Mediji SASLUŠAN MONSTRUM IZ PIROTA ZA UBISTVO SANJE MANOILOV Njegova sramotna odbrana šokirala i tužioca! 11:01 Hronika 0
Alo.rs/Mediji POTRESNA ISPOVEST ROĐAKE ŽENE KOJA JE UBIJENA U PIROTU Svakog dana smo pile kafu i pričala mi je samo o deci, njih mi je najviše žao! 09:18 Hronika 0
Alo.rs/Republika.rs NIJE USPELA DA SE SPASI MONSTRUMA IZ PIROTA Sanja je bila četvrta žrtva koju je proganjao i zlostavljao! 08:53 Hronika 0
Alo.rs STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA MIROSLAVA MARKOVIĆA IZ PIROTA Sahranio sina, pa počeo da proganja Sanju! 07:00 Hronika 0
Alo!/Mediji MIROSLAV JOJ PRETIO I PROGANJAO, NI DAN NIJE BIO U PRITVORU Sanja vapila za pomoć, na kraju joj pucao u glavu 20:16 Hronika 0
Alo!/Mediji ISPLANIRAO UBISTVO, OD RANOG JUTRA JE ČEKAO U GRADU? Piroćanac upucao Sanju dok se vraćala iz crkve 15:34 Hronika 0
Alo!/Mediji POTRESNO OPRAŠTANJE OD SANJE KOJU JE UBIO BIVŠI PARTNER ''Nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela'' 12:01 Hronika 0
Alo!/Mediji MIROSLAV KOJI JE UBIO ŽENU U PIROTU OSUĐIVAN ZA PROGANJANJE Sanja ga je prijavila za isto krivično delo, a ovo kažu u tužilaštvu 10:40 Hronika 0
Alo.rs SANJA KOJA JE UBIJENA U PIROTU PREDOSETILA SMRT Na Fejsbuku objavila citat iz Biblije, prijatelji u šoku! 07:00 Hronika 0
Alo!/Mediji NIKAD TUŽNIJA NEDELJA U SRBIJI Šest ljudi tragično nastradalo, među njima čak četvoro mališana 19:16 Hronika 0
Alo! OVO JE OKRUTNI UBICA ŽENE IZ PIROTA M.M. se sumnjiči da je jednim hicem usmrtio svoju bivšu emotivnu partnerku (FOTO) 16:37 Hronika 0
Alo!/Mediji SVEDOK OPISAO NEZAPAMĆEN ZLOČIN U PIROTU ''Birala je voće, pitala šta da kupi, a onda se začuo strašan pucanj'' 15:25 Hronika 0
Alo!/Mediji DETALJI UBISTVA U PIROTU Nesrećna žena iza sebe ostavila sina i ćerku (FOTO) 13:57 Hronika 0
Alo! OVO JE ŽENA KOJA JE UBIJENA U PIROTU! "Ušla je u prodavnicu da kupi voće i onda je odjeknuo strašan pucanj!" (FOTO) 13:44 Hronika 0
Alo!/Mediji NOVI DETALJI ZLOČINA Miroslavu za svirepo ubistvo u Pirotu određeno zadržavanje! 13:20 Hronika 0
Alo! SLIKE SA MESTA UBISTVA U PIROTU Pucao u partnerku nasred šetališta, nesrećnoj ženi nije bilo spasa (FOTO) 12:51 Hronika 1
Alo!/Mediji PUCAO BIVŠOJ ŽENI PRAVO U GLAVU, NIJE JOJ BILO SPASA Detalji pucnjave u Pirotu: Ubica se sam prijavio policiji 11:52 Hronika 0
Alo!/Mediji UBIO BIVŠU PARTNERKU NASRED ULICE Užas u Pirotu, pala mrtva na licu mesta! 10:50 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21