MIROVIĆ DODELIO SERTIFIKATE „NAJBOLJE IZ VOJVODINE“ Ponosan sam na činjenicu da u Vojvodini imamo čime da se pohvalimo (FOTO) 15:43 Vesti 0
Mirović: Počela realizacija velikog projekta energetske sanacije javnih objekata u AP Vojvodini 11:17 Vesti 0
Svečanom akademijom obeleženo 105 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji 20:36 Vesti 0
Mirović prisustvovao potpisivanju Ugovora za pripremu projektne dokumentacije za sveobuhvatno uređenje Sremskih Karlovaca 14:47 Vesti 0
POKRAJINSKA VLADA IZDVOJILA JE 600 MILIONA DINARA Mirović: Nova škola u Čurugu biće u funkciji u septembru 2025. 12:30 Vesti 0
Mirović: Pokrajinska vlada nastavlja obnovu objekata u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine 14:52 Vesti 0
Mirović: Sa 469 miliona dinara podržani projekti u 27 ustanova socijalne zaštite u Vojvodini (VIDEO) 14:50 Vesti 0
Mirović: Posle gotovo 40 godina počela rekonstrukcija Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici 13:12 Vesti 0
Igor Mirović na čelu Organizacionog odbora za obeležavanje velikog jubileja – dvesta godina od rođenja Branka Radičevića 10:41 Vesti 0
POLOŽEN KAMEN TEMELAC Mirović i Đurić označili počеtak izgradnjе novе zgradе OŠ „Miloš Crnjanski“ (FOTO/VIDEO) 16:57 Vesti 0
Mirović i Đurić postavili kamen temeljac za izgradnju novog objekta OŠ „Miloš Crnjanski“ u Novom Sadu 12:30 Vesti 0
Mirović: Za nabavku solarnih fotonaponskih sistema za 13 visokoškolskih ustanova u AP Vojvodini 105 miliona dinara 11:55 Vesti 0
Mirović: Izgradnja novog kompleksa Dečje bolnice u Novom Sadu – kruna revitalizacije zdravstvenog sistema (FOTO) 13:54 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46