Milica Veličković NISMO U VEZI! Žana Omnia šokirala priznanjem, Marko Marković nije dobio šansu ni van Zadruge! 08:00 Vip 0
Milica Veličković PRE MENE JE BIO DRUGAČIJI MUŠKARAC! Žana obelodanila detalje iz odnosa nje i Marka Markovića, pa otkrila ono što niko ne zna! 07:45 Vip 0
Amina Jusović TREBA DELITI SVE ŠTO JE DOBRO Žana se oglasila nakon Matorinog priznanja da je bila intimna sa Markom! 14:01 Vip 0
Milica Veličković NISKE STRASTI! Marko i Žana nisu mogli da se obuzdaju, pa se prepustili nežnostima na javnom mestu! (FOTO) 08:55 Vip 0
Milica Veličković ŽANA ŽESTOKO OPLELA PO ANI ĆURČIĆ! Razvezala jezik, pa otkrila razlog kraha njihovog prijateljstva: "Ja to neću da trpim" 08:55 Vip 0
Milica Veličković MARKO I ŽANA PRIZNALI SVE O INTIMI U ZADRUZI! Napolju im cvetaju ruže, slažu se nikad bolje, a evo kako je to sve izgledalo u "beloj kući"! 08:25 Vip 0
Milica Veličković ŽANA UPOZNALA MARKOVU PORODICU! Oglasio se Marković, pa otkrio kako su je prihvatili! 13:05 Vip 0
Milica Veličković JEDVA ČEKA DA OBELODANI VEZU SA MARKOM! Žana presrećna, otkrila kakvi su joj planovi sa Markovićem: "Nedostaje mi" 10:05 Vip 0
Marija Kostić PRVI GONG JE ODZVONIO Nakon sukoba Sanje i Žane oko ljubavnih partnera, ona je zauzela 20. mesto u Zadruzi 6 01:40 Vip 0
Amina Jusović DOKTOR NAUKA SI ZA SVE ONO NEMORALNO Ana i Žana ušle u brutalan sukob, pljušte uvrede na sve strane! 08:20 Vip 0
Milica Veličković OTKOPALI RATNE SEKIRE! Žana i Marko u novoj svađi, Omnia na korak do konačnog prekida komunikacije 20:05 Vip 0
Amina Jusović "NAVIKAO JE NA STARIJE ŽENE" Dragana Mitar prokomentarisala vezu Žane i Marka, pa se osvrnula na razliku u njihovim godinama 09:55 Vip 0
Milica Veličković ŽANA NA IVICI LUDILA, SPREMNA DA NAPRAVI KARAMBOL! Marko odbija da napusti krevet, neće da se odvoji od svoje drage 13:50 Vip 0
Milica Veličković DRAMA NE PRESTAJE! Žana i Marko ne pronalaze zajednički jezik, u sve se umešala i Anita 09:55 Vip 0
Milica Veličković SLAVNIĆ JUNIOR PONOVO U AKCIJI! Palo zbližavanje Zvezdana i Žane, ona mu se jada, on upija svaku reč, sledi novi raskid sa Anđelom 09:00 Vip 0
Milica Veličković PUKLA TIKVA! Žana izbacila Marka iz kreveta, njegovo ponašanje neće više da toleriše, donela čvrstu odluku 07:45 Vip 0
Milica Veličkovvić NAKON JANJUŠA, ŽANA OSOLILA PO ZVEZDANU I ANĐELI! Zbog njihovog odnosa glavna su tema zadrugara, Omnia poručila: "Nijedan roditelj ga ne bi poželeo svom detetu" 11:05 Vip 0
N.Denda NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA Žana sasula Marku sve u lice, ne može više da toleriše jednu stvar, on u šoku 12:30 Vip 0
Alo/Milica Veličković DOBILA ŠAMAR REALNOSTI Valentina se požalila na Zvezdanovo ponašanje, Žana joj oštro odbrusila 11:30 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32