Kurir/Alo/A.J. MINA VRBAŠKI NAPUŠTA SRBIJU Bivša zadrugarka uhvaćena na aerodromu, a evo gde ide 19:40 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. ONI SU SVI KOMPLETNO LUDI Matora pred ulazak u Zadrugu 6 pomenula Elenu Kitić, pa progovorila o problemima sa bivšom devojkom 19:10 Vip 1
Republika/Alo/A.J. BILO JE FRKA, PRIČALO SE DA SU ME SE ODREKLI... Matora iskreno o se*sualnom opredeljenju, a onda opasno potkačila Dalilu Dragojević 18:05 Vip 1
Pink/Alo/A.J. NA MAJU BAČENA MAGIJA? Priča se da je Aleksandra Subotić posećivala vračare kako bi vratila pecu, tim povodom oglasila se Marinkovićeva 17:50 Vip 0
Srbija danas/Alo/A.J. EVO KO ĆE SVE IMATI MOGUĆNOST DA UĐE U ZADRUGU 6 Ovo obuhvata sistematski pregled koji je obavezan za sve učesnike 16:00 Vip 0
Svet/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA Svi su čekali ovo, nikad brutalnije, svima sasuo istinu u lice 15:30 Vip 1
Aloonline/Alo/A.J. MENSUR ME JE NAPUSTIO KAD MI JE BIO NAJPOTREBNIJI! Oglasio se Osman Karić, pa najavio da više neće pratiti rijaliti 15:15
Alo/A.J. VELIKO SLAVLJE U PORODICI VLADIMIRA TOMOVIĆA Objavio emotivnu fotografiju, komentari pršte, a svi se pitaju šta je sa Ivanom 22:55 Vip 1
Pink/Alo/A.J. CAR POSLE MAJE MARINKOVIĆ NAŠAO NOVU STARLETU? Filip završio kod nje u stanu, a ovo je dokaz da su proveli zajeno noć (FOTO) 22:25 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POSLALA JASNU PORUKU OVOM ZADRUGARU Drugarica Elene Kitić progovorila o njenom raskidu, a tek da čujete na koga je bacila oko 22:10 Vip 0
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA Bivša zadrugarka pukla basnoslovnu sumu novca na estetske korekcije, a još uvek koristi filtere i fotošop 21:40 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST MINE VRBAŠKI Otkrila sve o bavljenju prostitucijom, rijalitiju, a evo šta kaže o novom dečku 20:35 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. BRAT MI JE UMRO JER NISMO IMALI DONORA Novi učesnik Zadruge 6 otkrio detalje porodične tragedije 20:20 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BOLNA SUDBINA Zadrugar progovorio o teškom detinjstvu: Majka me je ostavila kad sam imao devet meseci, više mi ne treba 20:05 Vip 0
Republika/Alo/A.J. IMAM NJEGOVE PRIVATNE SNIMKE Novi zadrugar otkrio šok detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci, javno obelodanio sve 19:50 Vip 0
Srbija Danas/Alo/A.J. MILJANA KULIĆ POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6? Ne zna se kad izlazi iz bolnice, ali želi u rijaliti, a ovo su novi detalji o njenom stanju 19:20 Vip 2
Informer/Alo/A.J. OTKRIO KADA LUNA IZLAZI IZ BOLNICE Adam izneo sve detalje o sestrinoj operaciji, a evo u šta će da uloži honorar od Zadruge 6 19:10 Vip 0
Informer/Alo/A.J. NIJE VREDAN DA SE O NJEMU SNIMI PESMA Bivša zadrugarka besna oplela po Filipu Caru 18:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. HOĆE BRAK I DECU Prva ljubav u Zadruzi 6, složila se i majka učesnice, a evo o kome je reč 18:10 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BLUD I RAZVRAT OČEKUJTE OD MENE Lepi Mića pred ulazak u Zadrugu 6 razotkrio ove rijaliti učesnike, a evo šta je o njemu tek rekao 17:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5