OVO JE DEČAK (3) KOG SU RODITELJI ZLOSTAVLJALI NA KRITU Lekari su saopštili najgore moguće vesti 16:39 Vesti 1
PACIJENT ZLOSTAVLJAO TRI MEDICINSKE SESTRE! Udarao ih je rukama, šutirao nogama: Psihijatar reagovao! 14:34 Vesti 0
VIDEO IGRICE NISU NAIVNE Deca ne bi smela da igraju ove 4, u njima je otkriven najveći nivo zlostavljanja 20:00
DOBIO KAZNU OD 330.000 DOLARA! Poznati pevač optužen za zlostavljanje žena, isplivali skandalozni detalji: "Silovanje je za kukavice, ja volim da ih slomim" 13:00 Vip 0
STAVIO MI JE BUŠILICU U USTA I REKAO... Mlada majka trpela JEZIVO zlostavljanje, pa presudila sebi 21:19 Vesti 0
RODITELJI IZ PAKLA TRETIRALI DECU KAO ŽIVOTINJE Vezivali ih za krevet, tukli i izgladnjivali, jezivi detalji stravičnog zlostavljanja šokirali su svet! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
ŠOKANTNI SNIMCI IZ KUĆE STRAVE RAZOTKRILI SVE Muž 20 godina trpeo pakao u braku, sudija priznala - ovo mi je najgori slučaj u karijeri! (VIDEO) 21:15 Razonoda 0
"ODJ*BI, NEĆEŠ MI UĆI U KUĆU 5 GODINA!" Severina zlostavljala sina, isplivale jezive tvrdnje o svađi, slučaj prijavljen nadležnima! 15:40 Vip 0
HOROR KOD KRALJEVA! PSIMA SEKAO UŠI, REPOVE... Kod stranca zatečeno više sveže odsečenih ušiju i repova 22:52 Hronika 0
POZNATA SRPSKA GLUMICA PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU Otkrila je jezive detalje iz svog života 12:00 Razonoda 0
MAJKA IZ PAKLA DRŽALA ĆERKU TRI GODINE U FIOCI KREVETA?! Posledice koje su joj ostale su katastrofalne 12:21 Vesti 0
DOKTORI OSTAVLJALI AUTISTIČNU DECU VEZANU ZA VRAT! Tortura trajala satima, kamere sve snimile! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 15:43 Vesti 0
JEZIVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEVOJKE Darko ju je zaključao u stan, čupao za kosu i tukao! 08:26 Hronika 0
MALOLETNIK SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO TRINAESTOGODIŠNJEG ROĐAKA, SADRŽAJ PODELIO NA TIK-TOKU Užas u Novom Pazaru 18:33 Hronika 0
UŽAS SE NASTAVLJA Posle 400 žena, sada je i 10 muškaraca optužilo tajkuna i nesuđenog svekra princeze Dajane za zlostavljanje 10:55
JEZIVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA IZ BEOGRADA Posumnjao da ga partnerka vara pa je satima tukao, polivao vodom i urinirao po njoj 08:06 Hronika 0
CELU NOĆ ZLOSTAVLJAO I DRŽAO ZATOČENU BIVŠU PARTNERKU Osumnjičeni na saslušanju izneo svoju odbranu 15:03 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09