Alo/A.J. ZAVRŠILA U SUZAMA Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa! 19:45 Vip 0
Alo/N.D. DOŽIVELA NERVNI SLOM Sanja Grujić van sebe, ne može da veruje da joj je Marko ovo uradio, skandal! 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "TI SI MOJ PSIĆ" Sanja Grujić zgorzila izjavom, pa se našla na stubu srama, zadrugari je ne štede! 11:06 Vip 0
Alo/M.K. PRIZNAO DA MU SE ŽANA NABACUJE? Opšti haos, Stefanović šokirao izjavom, pa zaratio sa Markovićem 01:40 Vip 0
Alo/M.K. TI IMAŠ MODRICE OD DEČKA, A NE JA Brutalna svađa Ivane Šopić i Sanje Grujić, ovo je nedopustivo 21:00 Vip 0
Alo/N.D. HAOS OTKAKO SU USTALI Sanja Grujić i Marko Stefanović u novoj svađi, razlog je bizaran! 14:35 Vip 0
Alo/N.D. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Sanja i Marko progovorili o svojoj vezi, pa otkrili o čemu pričaju kada ih niko ne sluša 12:50 Vip 0
Alo/A.J. PALE MASKE Sanja Grujić neće više da ćuti, razotkrila namere Aleks, Cara, Bilala i Maje! 19:08 Vip 0
Alo/M.K. MOLI ZA DOKAZ LJUBAVI Sanja i Marko u novoj histeričnoj epizodi: "Psihičko maltretiranje ti je normalna komunikacija" 22:45 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OSUDIO IH NA PROPAST Oglasio se Markov brat nakon još jedne njegove svađe svađe sa Sanjom 21:30 Vip 0
Alo/A.J. NE MOGU BEZ SVAĐE Sanja Grujić ponovo pravi ljubomorne scene, a evo šta joj je sada zasmetalo kod Marka 13:30 Vip 0
Alo/A.J. BRUTALNO NASILJE Ana Ćurčić otkrila koja zadrugarka je napadnuta u Zadruzi, o ovome se ćutalo 10:10 Vip 0
Alo/M.K. SVALILI KRIVICU NA DRUGE Marko i Sanja ne pronalaze razloge svojih svađa, složili se da oni nisu krivi, nego zadrugari 21:30 Vip 0
Alo/M.K. PONOVO SANJINE SUZE Zadrugarka ne može da dođe sebi zbog ovoga, Stefanović je uverava da im veza nije toliko loša 03:00 Vip 0
Alo/B.S. NISU DUGO IZDRŽALI Marko i Sanja u novom sukobu, dao je obećanje njenoj mami, a sada ponovo isto radi 19:45 Vip 0
Alo/M.Č. "TI SI MENI NAJVREDNIJI U KUĆI" Sanja Marka dočekala iz zatvora, oprostila mu batine, pa palo pomirenje 00:03 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1