POSLE SVEGA PRUŽILA JOJ RUKU! Sofija i Sanja oči u oči nakon svih priča o poslu u Švajcarskoj (VIDEO) 16:01 Vip 0
OVO JE NOVA TAKMIČARKA ELITE 8 Evo zbog koga je ušla u rijaliti, na samom ulasku razvezala jezik o Janićijevićevoj! 09:00 Vip 0
SOFIJIN CILJ NE BIRA SREDSTVO! Oglasila se učesnica za koju Janićijevićeva tvrdi da su radile zajedno: "Moj i njen posao nije isto!" 21:30 Vip 0
"NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA NAPOLJU" Sofija u problemu zbog priče o animir damama, evo šta joj spremaju (FOTO) 19:35 Vip 0
ŠOK U RIJALITIJU! SOFIJA OTKRIVA KOJE ZADRUGARGE SU SA NJOM RADILE KAO ANIMIR DAME Jedna od prozvanih se odmah javno oglasila! 20:20 Vip 0
OVAJ FRAJER JE NOVI UČESNIK ELITE 8! Njegovu devojku svi znamo, mediji su brujali o njihovom raskidu 00:34 Vip 0
NEĆU DA ČUJEM ZA TU GADURU U ŽIVOTU Raskinuli bivši zadrugari, on se oglasio šokantnom porukom 23:15 Vip 0
BIVŠA PROSTITUTKA SE KAČI NA MENE! Brutalno oglašavanje Asmina Durdžića: Ona stvar među nogama joj... 09:22 Vip 0
POJAVILE SE JEZIVE FOTOGRAFIJE BIVŠE ZADRUGARKE! Hitno se oglasila nakon intervencije, imala jasnu poruku za sve devojke! 17:00 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTIŠLA NA OPERACIJU Bivšu zadrugarku svi prozivali zbog jedne stvari, nakon što je prošla kroz torturu odučila da ode pod nož! 20:25 Vip 0
MNOGI SU IM PREDVIĐALI KRAJ NAKON RIJALITIJA Isplivao intimni snimak Sanje Grujić i Marka Stefanovića 19:08 Vip 0
SANJI GRUJIĆ RAZLUPAN LOKAL Uložila sve pare u biznis, a evo šta je rekla nakon incidenta 10:05 Vip 0
ULOŽILI SAV NOVAC U BIZNIS Marko Stefanović i Sanja Grujić kupili stan, pa otkrili koje ime će dati detetu! 21:10 Vip 1
SANJA GRUJIĆ UDARILA NA NJU! Popularna rijaliti učesnica rešila da pokrene tužbu, a prva na udaru će biti ona! 09:10 Vip 0
OSVANUO SNIMAK AKCIJE Sanja i Marko u nesvakidašnjem izdanju, Grujićeva ga opkoračila, pa uradila ovo! 08:20 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTKRILA DETALJE SVADBE! Jedva čeka da izgovori sudbonosno da, a evo kako teku pripreme! 08:25 Vip 0
NEĆE SAMO MAJA PRED SUD! Aleks najavila tužbu Kristijanu Goluboviću, a onda se Sanja osvrnula na pomirenje Ane i Ace Bulića 22:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46